Intervju, pevačica se vratila kući

Bebi Dol: Stanija je manipulator!

Stars

Autor:

Ona se stavlja na zid plača, kao da svi muškarci na imanju atakuju na nju

Bebi Dol, Stanija Dobrojević, Farma, manipulator

Bebi na Farmi provela samo dve nedelje

Iako je mnogima baš ona bila glavni favorit, Bebi Dol je preksinoć izašla sa Farme.

Ona kaže da je to i očekivala, čak i priželjkivala, jer se ovoga puta osećala kao da je „pala“ odnekud.
- Farmeri misle da sam neozbiljna žena. Za to je krivo njihovo neiskustvo i kratka pamet. Neko drugi na mom mestu bi ih podsetio šta ja sve imam iza sebe.

Ko će ti najviše nedostajati?
- Oki, moje magarence. Za njim mi srce pati. Da sam mogla, povela bih ga. Jutros je prvo došao do moje kućice za izolaciju.
Slažeš li se i ti s pojedinim farmerima koji kažu da je Stanija manipulator?
- Stanija je dovoljno profesionalac da je u stanju da manipuliše ljudima. Stalno se stavlja na zid plača, kao da svi muškarci atakuju na nju. Ali ako je neki muškarac u jednom momentu previše slobodan, znači da mu je žena dala neki znak.

Kako komentarišeš njenu i Filipovu vezu?
- Staniji bi bilo lakše da je igru počela sama. Mnogo više bi vredela na kraju. Ona i Filip su ipak nastavili to, šta god da je. Da li je sada kasno da nastavi igru sama, zavisi od njenih sposobnosti. Spojili su se jer su mislili da im je to sigurna karta za opstanak.

Suprug Saške Karan je izjavio da si poslata na Farmu da ubiješ njegovu ženu.
- Bože sačuvaj. Nema govora o tome. Verujem da će gospodin poslušati svoju ženu kad bude izašla. Sve to je bila slučajnost. Na početku je bilo dosadno i monotono. Polivali su se, čula se cika i vriska. Sinula mi je ideja da napravim šalu. Bila sam korektna, neka druga žena bi joj pocepala celu haljinu.

Ni ti nisi bolje prošla.
- Moja rana je mnogo gora, ali ja sam to izdržala. Sad, kad sam izašla, moraću da se pozabavim pitanjem svog prsta.

(G. D.)

Stanija Dobrojević zoom Stanija Dobrojević

Muzika je bila loša

Zbog čega si bežala napolje kad su žurke?
- Bilo mi je bolje da sedim napolju i slušam sve to što se dešava. Nekad je u našoj zemlji bilo pravilo šta može da ide od muzike, jer tekstovi s pojedinim asocijacijama nikako nisu mogli da prođu.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (26)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Darija

  Darija

  Sve dok je Srbija puna malih i velikih Stanija, do tada ce ova Stanija na farmi imati glasace. Ako udje u finale ili pobedi, znacemo u kakvoj zemlji zivimo. Bebi Dol, svaka ti cast za ovu izjavu. Malo ko je uspeo da prepozna tvoju iskonsku mudrost.

  172 Odgovori 
 • kralj

  kralj

  Gledao sam sinoc Farmu i nemogu da verujem koliko su Ljuba,Sha,Stanija......licemerni,bezobrazni i bezdusni.Kako su saznali da je Saska novi gazda poceli su da joj se uvlace toliko sramno i bezobrazno da nisam mogao da verujem.Ljuba je davila zenu skoro dva sata i na kraju se izljubila...."posle utvrdjenog gradiva",a Filip i Stanija poslali "kuma" ... više Danijela da zavrsi poso kod gazdarice.Termini za uvlacenje su od 02h-04h jer je tad smanjena gledanost.........a preko dana igraju sasvim drugu igru.Ljuba,Sha,Stanija......napolje !!!

  150 Odgovori 
 • SOKO @@

  SOKO @@

  Bebi,CARICE,LEGENDO !! stanija,na samom pocetku farme sam rekao da je to jedna toliko podmukla,prefrigana,ZLA, da ja obidjo sveta uzduz i popreko a tako nesto ne vido !!

  135 Odgovori 

Poslednji komentar

 • danijela

  danijela

  Stare slave?! Mora da se salite. Otkad se slavom smatra seks na tv-u i ugradnja silikona, ocajno zavijanje u zamenu za pevanje itd. Bebi Dol je veca od svih njih zajedno, ma ne moze se ni porediti. Stara slava..ccc...gde vi zivite?

  14 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Nisam aplaudirao Vladimiru Putinu jer mi je njegova administracija bez obrazloženja zabranila ulazak u Rusiju Bojan Kostreš, zamenik predsednika LSV

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!