BEČKI ZAVODNIK: Austrijski političar odlepio za Cecom!

Hajnc Kristijan Štrahe opčinjen srpskom pevačicom

BEČKI ZAVODNIK: Austrijski političar odlepio za Cecom!

Stars -
Hajnc Kristijan Štrahe, predsednik Slobodarske partije Austrije, bacio oko na Svetlanu Ražnatović tokom njenog koncerta u Beču

Osvojila publiku, ali i opasnog frajera!Svetlana Ceca Ražnatović održala je preksinoć koncert za pamćenje u krcatoj diskoteci „Piramida“ u Beču. Srpska folk diva oduševila je austrijsku publiku, ali i njihovog zgodnog političara Hajnca Kristijana Štrahea, koji je predsednik Slobodarske partije Austrije. On je u društvu svog partijskog kolege, magistra Johana Gudenusa i Konstantina Dobrilovića, predsednika Hrišćansko-slobodarske platforme, prisustvovao Cecinom nastupu, a čim je srpska pevačica izašla na binu, uzviknuo je: - Vau, kakva moćna žena!Volim BeogradOsim što se odlično proveo uz srpski melos, Štrahe je ostao oduševljen sjajnom energijom Ražnatovićeve, ali i njenom fenomenalnom pojavom.- Sviđa mi se kako Ceca izgleda. Veoma mi je simpatična. Mnogo lepo sam se proveo i drago mi je što sam mogao da posetim njen koncert. Fasciniralo me je koliko ljudi peva na sav glas sve njene pesme. Iako ne razumem o čemu peva, mogu da izdvojim pesmu „Beograd“, koja mi se baš svidela - rekao je austrijski političar za Kurir.Kako saznajemo, ovaj 44-godišnji Austrijanac, koji je odranije poznat po svojoj velikoj naklonosti i divljenju prema Srbima, trenutno je slobodan i Ceca bi ozbiljno mogla osvojiti njegovo srce. Ako to već i nije!Ukazao mi je častNakon koncerta pozvali smo i pevačicu, koja je još bila pod utiskom.- Zaista je bilo fenomenalno, krcato, puno pozitivne energije! Jedino mi je žao što je mnogo njih ostalo ispred dvorane. Što se tiče gospodina Štrahea, velika mi je čast što jedan takav čovek, koji verovatno ima i mnogo svojih obaveza, došao na moj koncert i odlično se proveo. I veoma mi je drago što naša populacija uspeva da izanimira strance - kaže Ceca. Iz menadžmenta kluba su nam potvrdili da su na ovom mestu jedino Ceca i Dejvid Geta uspeli da okupe fanove u tako velikom broju.

Prodrmala Beč... Ceca napravila spektakularan koncert
Prodrmala Beč... Ceca napravila spektakularan koncert

Gužva... „Piramida“ je bila ispunjena do poslednjeg mesta
Gužva... „Piramida“ je bila ispunjena do poslednjeg mesta

Štrahe veliki prijatelj SrbaHajnc Kristijan Štrahe postao je predsednik Slobodarske partije 2004. godine i od tada je njegova stranka u stalnom usponu. Na austrijskim izborima održanim u septembru ove godine osvojio je 21,4 odsto glasova i postao treći po snazi političar u Austriji. U javnosti poznat je kao prijatelj Srba, pa su mediji često objavljivali njegove fotografije s karakterističnim srpskim pozdravom sa tri prsta. Skoro da ne propušta priliku da naglasi da je Kosovo srpsko i da nije nezavisna država.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track