Bekenbauer: Barselona će koristiti nedozvoljene metode

Liga šampiona

Bekenbauer: Barselona će koristiti nedozvoljene metode

Fudbal -
Počasni predsednik Bajerna rekao da će Mesi i društvo koristiti sve metode, dozvoljene i nedozvoljene

BERLIN - Počasni predsednik Bajerna Franc Bekenbauer ocenio je danas da Barselona neće birati sredstva u drugoj polufinalnoj utakmici Lige šampiona. kako bi preokrenula ogroman zaostatak od 4:0.

Bivši igrač, trener i predsednik najuspešnijeg nemačkog kluba upozorio je da "Barselona nije spremna da se preda".

"Barsa će učiniti sve da izbaci Bajern iz ravnoteže. Oni će koristiti sve metode - dozvoljene i nedozvoljene. Braniće se očajnički jer im je ponos povređen", rekao je Bekenbauer za nemački "Bild".

Bajern je u prvoj utakmici prošle nedelje na poluvremenu vodio sa 1:0 protiv Barselone, a u nastavku je očitao lekciju timu koji se smatra najboljim u poslednjih pet godina i dao mu još tri gola, stekavši tako ogromnu prednost pred revanš u Barseloni.

"Bajernovi igrači ne smeju da dozvole da budu uvučeni u lične obračune", rekao je 67. godišnji Bekenbauer koji je osvojio tri uzastopna Kupa Evrope sa Bajernom sedamdesetih godina.

"Barselona se neće predati, već će koristiti sve trikove i provokacije, kako bi nadoknadila zaostatak", rekao je Bekenbauer.

Bajern je već osvojio Bundesligu i u finalu je Kupa Nemačke, a sada će pokušati da uđu u treće finale Lige šampiona u četiri poslednje sezone - posto su prethodno izgubili dva puta u finalu 2010. i 2012.

Revanš utakmica polufinala Lige šampiona između Barselone i Bajerna na programu je u sredu 1. maja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track