Monika Beluči: Dodik je energičan čovek
Foto: Fonet

Lepi gost Kustendorfa

Monika Beluči: Dodik je energičan čovek

Stars -
Prelepa glumica poručila da će uskoro u Trebinju snimati film "Ljubav i rat" u režiji Emira Kusturic

BANJALUKA - Italijanska glumica Monika Beluči, gošća ovogodišnjeg filmskog festivala "Kustendorf", sastala se danas u Banjaluci sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom i poručila da će uskoro u Trebinju snimati film "Ljubav i rat" u režiji Emira Kusturice.

Jedna od najlepših žena sveta, koja tvrdi da se tako ne oseća, naglasila je da joj to daje priliku da duže boravi u Bosni i Hercegovini, da bolje upozna zemlju i ljude... i da je sretna zbog toga. Glumica, koju su pozdravili i brojni građani ispred Palate predsednika RS, dodala je da još nije "sredila prve utiske", a za svog domaćina Dodika rekla da je "šarmantan i energičan čovek".

Dodik je poručio da je "velika čast za Republiku Srpsku da ugosti tako veliku filmsku zvezdu, ali i direktore kanskog i marokanskog festivala".

"Ovo je potvrda da Emir Kusturica može da širi dobre vesti", kaže Dodik.

Režiser je, prenose lokalni mediji, istakao da je poseta poznate glumice "divna prilika" za najavu njegovog novog filma čije snimanje počinje u maju i u kojem će glavnu ulogu igrati Monika.

"Drago mi je što će i predsednik Republike Srpke podržati i snimanje ovog filma, kao što je i do sada podržavao sve što radim", naveo je domaćin šestog filmskog i muzičkog festivalu "Kustendorf" na Mokroj Gori.

Beluči i Kusturica su iz Banjaluke otputovali u Višegrad gde će obići Andrićgrad, a potom će put nastaviti ka glavnoj destinaciji - Mokroj Gori.

http://www.youtube.com/watch?v=2f4XL9dPdtA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track