BEOGRAD: 4 odraslih i jedno dete povređeni u udesu na Paliluli
Foto: Marina Lopičić

Hitna pomoć

BEOGRAD: 4 odraslih i jedno dete povređeni u udesu na Paliluli

Beograd -
Udes se dogodio u Ulici Jovanke Radaković, a svi povređeni su prevezeni u Urgentni centar, navela je Nada Macura, portparol Hitne pomoći

BEOGRAD - Pet osoba je povređeno u saobraćajnom udesu koji se dogodio sinoć u Ulici Jovanke Radaković na Paliluli, u Beogradu, među kojima i jedno dete, izjavila je jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Muškarac star oko 60 godina, vozač i dve ženske osobe od kojih je jedna stara 30, a druga 27 godina, u udesu oko 20.50 časova u Ulici Jovanke Radaković ispred broja 31 zadobili su povrede glave i istezanje vrata, rekla je Macura. Tom prilikom dvogodišnja devojčica zadobila je povredu glave, a muškarac star 29 godina povrede glave i levog ramena, istakla je Macura i dodala da su svi povređeni prevezeni u Urgentni centar.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 109 intervencija od kojih 11 na javnim mestima, a za protekla 24 sata 223 intervencije od kojih 53 na javnim mestima, precizirala je Macura.Lekarima su se najčešće obraćali astmatičari, srčani bolesnici i osobe sa hipertenzijom, rekla je Macura, ocenivši da je noć protekla relativno mirno.

Portparol Hitne pomoći je savetovala da je potrebno čuvati zdravlje, voditi računa o faktorima rizika, nositi adekvatnu odeću, uzimati vitaminske napitke i limun.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track