BEOGRAD: 4 osobe povređene u saobraćajnim nesrećama
Foto: Dragan Kadić

Hitna pomoć

BEOGRAD: 4 osobe povređene u saobraćajnim nesrećama

Beograd -
Svi povređeni su medicinski zbrinuti i nalaze se van životne opasnosti

BEOGRAD - Tokom noći i jutra u Beogradu su se dogodila četiri saobraćajna udesa u kojima su četiri osobe povređene, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Žena stara oko 50 godina u udesu koji se dogodio oko 00.35 časova u ulici Cetinjska 28 u Zemunu zadobila je povredu glave, gubila je svest, a prevezena je u KBC Zemun, rekla je Macura.

Muškarac, motociklista star oko 50 godina, u udesu oko 22.35 časova na uglu ulica Krunske i Kneginje Zorke zadobio povredu glave i ramena, a prevezen je u Urgentni centar, istakla je portparol Hitne pomoći.

Ženska osoba stara oko 26 godina je rano jutros oko 02.45 časova na uglu ulica Bulevar Mihajla Pupina i Džona Kenedija pala sa motora, zadobila povredu leđa, oguljotine brade i obe šake, a prevezena je u KBC Zemun, objasnila je Macura.

Saobraćajni udes se dogodio i na Terazijama u delu između hotela "Balkan" i "Moskve". Mladić, motociklista star 24 godine zadobio je razderotinu na bradi i povredu glave, a prevezen je u Urgentni centar, rekla je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 100 intervencija od kojih 18 na javnim mestima, a lekarima su se od hroničnih bolesnika najčešće obraćali astmatičari, precizirala je Macura. Portparol Hitne pomoći je savetovala blagovremeni odlazak na posao, uzimanje tečnosti, nošenje adekvatne odeće, veliki oprez u saobraćaju, a osobama koje imaju probleme sa hipertenzijom redovnu terapiju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track