Devojka (18) povređena u Beogradskoj ulici
Foto: Dragan Kadić

Hitna pomoć

Devojka (18) povređena u Beogradskoj ulici

Beograd -
Zadobila je povredu glave, razderotinu čela i pod sumnjom da ima prelom nosa i potres mozga prevezena je u Urgentni centar. Tom prilikom je i devojka stara oko 20 godina zadobila povredu leve potkolenice

BEOGRAD - Tokom noći u Beogradu su se dogodila četiri saobraćajna udesa u kojima je šest osoba povređeno, od kojih jedna teže, izjavila je jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Osamnaestogodišnja devojka je u udesu oko 23.40 časova u Beogradskoj ulici zadobila povredu glave, razderotinu čela i pod sumnjom da ima prelom nosa i potres mozga prevezena je u Urgentni centar, rekla je Macura.Tom prilikom je i devojka stara oko 20 godina zadobila povredu leve potkolenice, dodala je portparol Hitne pomoći.

Ženska osoba stara 31 godinu u udesu oko 23.45 časova na autoputu nedaleko od naplatne rampe Bubanj potok zadobila je povredu glave i istegnuće vrata, a prevezena je Urgentni centar, istakla je Macura.

Dve osobe su povređene u udesu koji se dogodio oko 20.55 časova u Ustaničkoj ulici, rekla je portparol Hitne pomoći.Muškarac star 34 godine zadobio je kontuziju vrata i ramena i prevezen je u zdravstvenu ustanovu na Banjicu, dok je muškarac star 36 godina zadobio je povrede kuka i kolena i njemu je ostavljen uput da se obrati ortopedu, navela je Macura.

Muškarac star 28 godina je u udesu oko 19.45 časova na uglu ulica Ulici Pilota Mihaila Petrovića i Maričke zadobio povredu glave i vrata i prevezen je u Urgentni centar, dodala je Macura.Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 102 intervencije od kojih 17 na javnim mestima, a lekarima su se najčešće obraćali astmatičari, osobe sa hipertenzijom i psihijatrijski bolesnici, precizirala je Macura.Portparol Hitne pomoći je savetovala oprez u saobraćaju i da bi trebalo da se pričuvaju hronični bolesnici, posebno srčani.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track