BEOGRAD: Bez naplate parkiranja za uskršnje praznike!
Foto: Jkp Parking Servis

Za dužnike 28,aprila ističe reprogram za dug

BEOGRAD: Bez naplate parkiranja za uskršnje praznike!

Beograd -
Od petka 18. aprila do ponedeljka 21. aprila, neće obavljati kontrolu i naplatu parkiranja, a biće zatvoreni i šalteri za rad sa strankama u ulicama Kraljice Marije br. 7, Mileševska br. 51, kao i Starine Novaka br. 22

BEOGRAD - JKP ''Parking servis'' obaveštava korisnike svojih usluga da za vreme Uskršnjih praznika, od petka 18. aprila do ponedeljka 21. aprila, neće obavljati kontrolu i naplatu parkiranja, a biće zatvoreni i šalteri za rad sa strankama u ulicama Kraljice Marije br. 7, Mileševska br. 51, kao i Starine Novaka br. 22.

Sve javne garaže i posebna parkirališta biće neprekidno otvoreni tokom prazničnih dana i radiće po uobičajenom sistemu naplate, dok će šlep služba tj. ''pauk'' raditi po režimu koji se primenjuje tokom vikenda.

Podsećamo dužnike da u ponedeljak, 28. aprila, ističe rok za reprogram i pozivamo ih da iskoriste preostale radne dane za sklapanje Sporazuma o otplati duga.

Svi koji imaju neizmirene obaveze za neplaćene dnevne karte do navedenog datuma mogu da regulišu otplatu dugovanja uz olakšice predviđene reprogramom.

Sve službe ''Parking servis''-a sa redovnim terminima rada počinju u utorak, 22. aprila.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track