BEOGRAD: Muškarac poginuo u udesu na Zrenjaninskom putu
Foto: Marina Lopičić

Hitna pomoć

BEOGRAD: Muškarac poginuo u udesu na Zrenjaninskom putu

Beograd -
Čovek star oko 50 godina nastradao je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 3.35 časova, a lekari su mogli samo da konstatuju smrt, navela je Nada Macura, portparol Hitne pomoći

BEOGRAD - Muškarac star oko 50 godina poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila rano jutros oko 03.25 časova na Zrenjaninskom putu u Beogradu, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

"Lekari su konstatovali smrt muškarca koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Zrenjaninskom putu kod broja 153", rekla je Macura.

Portparol Hitne pomoći je istakla da se prethodno oko 01.50 časova dogodio i saobraćajni udes na uglu ulica Strumičke i Vidske u kojoj je muškarac star 30 godina zadobio povredu desnog ramena i da je on prevezen u Urgentni centar.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 106 intervencija od kojih 14 na javnim mestima, a za protekla 24 sata ukupno 235 od kojih 89 na javnim mestima, precizirala je Macura.Lekarima su se od hroničnih bolesnika najčešće obraćali astmatičari i srčani bolesnici, dodala je portparol Hitne pomoći.

Macura je savetovala svim hroničnim bolesnicima da vode računa o vrednostima arterijskog krvnog pritiska i da se pridržavaju terapije.Portparol Hitne pomoći je savetovala i nošenje adekvatne garderobe i kišobrana, uzimanje vitamina, provetravanje prostorija u kojima se boravi i oprez u saobraćaju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track