Beograd prajd: Dačić i Vučić da se izjasne o Palminom stavu

Društvo

Autor:

Istovremeno Marković treba da objasni javnosti kako je moguće da o trošku građana Srbije pravi hotel u Grčkoj u kojoj se godišnje održavaju dve "Parade ponosa", u Solunu i Atini, stoji u saopštenju "Beogrtad prajda"

gejevi, malinari, pridružite se, gej parada,

BEOGRAD - Organizacioni odbor Parade ponosa "Beograd prajd" pozvao je danas premijera Ivicu Dačića i prvog potpredsednika vlade Aleksandra Vučića da se izjasne o stavu lidera Jedinstvene Srbije Dragan Markovića Palme da će ta manifestacija biti otkazana iz bezbednosnih razloga.

"Beograd prajd" je u saopštenju pozvao Dačića i Vučića "da se izjasne povodom pretnji Markovića da će Ustav Srbije ponovo biti prekršen zabranom Prajda".

"Istovremeno Marković treba da objasni javnosti kako je moguće da o trošku građana Srbije pravi hotel u Grčkoj u kojoj se godišnje održavaju dve "Parade ponosa", u Solunu i Atini", dodaje se u saopštenju.

Marković je za TV Prva izjavio da će "Parada ponosa", zakazana za 6. oktobar u Beogradu, biti otkazana iz bezbednosnih razloga.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (7)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • LJUBICA

  LJUBICA

  Cim obave vaznije poslove izjasnice se i o tome.

  17 Odgovori 
 • alexei

  alexei

  O cemu treba da se izjasne? Da li da omoguce da se ruse i crkve usput.

  12 Odgovori 
 • Sasa kg

  Sasa kg

  Neka se oni izjasne gde ce da obezbede pare,investitose,strane ulagace,nova preduzeca i normalan zivot za svoje gradjane,pa kad sve to bude na Evropskom nivou,e onda ce se izjasniti i za vasu stvar. Mada ja mislim da vama pre treba misljenje nekog lekara,jer to sto vi pederi je bolest nikako normalna stvar.

  6 Odgovori 

Poslednji komentar

 • Dejan

  Dejan

  Kome bre Palma da objasni šta i gde pravi ? Šta zamišlja ta mala grupica koja hoda na dve noge i samim tim je zaštićena. I ništa više . A ako neko nekog ne prihvata neka se zamisli dobro.
  Kod Palme nema prolaza .

  2 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Političari u Srbiji i Albaniji imaju priliku da odmerenim i odgovornim izjavama daju pozitivan doprinos Denis Kif ambasador Velike Britanije

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!