BEOGRAD: Prekršajna prijava protiv striptiz kluba Romansa 1!

Posetila ih inspekcija i komunalna policije

BEOGRAD: Prekršajna prijava protiv striptiz kluba Romansa 1!

Beograd -
Gradska komunalna inspekcija obavila je vanrednu inspekciju u lokalu „Romansa 1” na Trgu republike i podnela prekršajne prijave zbog nepoštovanja odluke o radnom vremenu, a Sekretarijat za inspekcijske poslove pokrenuo je dalje postupke kod nadležne republičke turističke i protivpožarne inspekcije i poreske policije

BEOGRAD - Inspektori Sekretarijata za inspekcijske poslove i komunalna policija obavili su sinoć oko 22 sata inspekcijsku kontrolu lokala „Romansa 1” na Trgu republike, rekla je Zagorka Panić, zamenica gradskog sekretara Sekretarijata za inspekcijske poslove.

– Protiv pravnog i odgovornog lica u „Romansi 1” podneta je prekršajna prijava zbog nepoštovanja odluke o radnom vremenu, a Sekretarijat za inspekcijske poslove pokrenuo je dalje postupke kod nadležne republičke turističke i protivpožarne iinspekcije i poreske policije – izjavila je Zagorka Panić nakon jučerašnjeg izlaska komunalne inspekcije na teren.

Gradska komunalna inspekcija obavila je sinoć, 24. februara, vanrednu inspekciju u lokalu „Romansa 1” na Trgu republike 5 i konstatovala da su uklonjene svetleće reklame iz izloga lokala na osnovu ranijih naloga izdatih iz Skupštine grada.

Zagorka Panić je rekla da je grad učinio „sve što je u njegovoj nadležnosti u vezi sa ovim objektom” i napomenula da „grad ne daje dozvole za rad ovakvih objekata, pa samim tim ne snosi nikakvu odgovornost za to što se striptiz bar nalazio na Trgu republike”.

– Mi smo učinili sve što je u našoj nadležnosti da konrolišemo ovaj objekat, verujemo da će to sada da urade i kolege iz republičkih inspekcijskih organa, a ovaj primer pokazuje da je neophodna izmena propisa kako bi se ubuduće izbegli ovakvi slučajevi – rekla je Zagorka Panić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track