BEOGRAD: Radno vreme pijaca za uskršnje praznike!

JKP Gradske pijace

BEOGRAD: Radno vreme pijaca za uskršnje praznike!

Beograd -
U nedelju, 20. aprila, zelene pijace neće raditi, dok će u ponedeljak, 21. aprila, raditi skraćeno od 6 do 13 časova. Jedino će pijace „Zemun”, „Banovo brdo”, „Dušanovac”, „Bele vode” i „Gornja varoš” u nedelju, 20. aprila, raditi od 6 do 13 časova

BEOGRAD - „Gradske pijace” će u petak i subotu, 18. i 19. aprila, raditi uobičajeno, a ostalih dana za vreme uskršnjih praznika pijace će imati prilagođeno radno vreme, saopštavaju iz „Gradskih pijaca”.

U nedelju, 20. aprila, zelene pijace neće raditi, dok će u ponedeljak, 21. aprila, raditi skraćeno od 6 do 13 časova. Jedino će pijace „Zemun”, „Banovo brdo”, „Dušanovac”, „Bele vode” i „Gornja varoš” u nedelju, 20. aprila, raditi od 6 do 13 časova.

Otvoreni tržni centar – Novi Beograd (popularni „Buvljak”) i „Pijaca za promet starih stvari i robe sa greškom – Miljakovac” u nedelju i ponedeljak, 20. i 21. aprila, neće raditi.

Tržni centar „Depo” u nedelju, 20. aprila, neće raditi, dok će u ponedeljak, 21. aprila, raditi skraćeno od 9 do 13 časova.Cvetna pijaca u Krnjači u nedelju, 20. aprila, neće raditi, dok će u ponedeljak, 21. aprila, raditi uobičajeno od 11 do 8 časova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track