BRUTALNO: Ubijena predsednica Kola srpskih sestara!

Zločin u najstrožem centru Beograda

BRUTALNO: Ubijena predsednica Kola srpskih sestara!

Crna Hronika -
Koristoljublje: Sumnja se da je motiv ubistva novac koji je Ljiljana Milojević Šulović (76) prikupljala u ime udruženja, a za koji je ubica pretpostavljao da se nalazi kod nje

BEOGRAD - Smrskali joj glavu!

Ljiljana Milojević Šulović (76) iz Beograda, predsednica humanitarne organizacije Kolo srpskih sestara, nađena je mrtva u ponedeljak oko 14 sati u svom stanu u Ulici Džordža Vašingtona, u centru Beograda.

Ubica je starici smrskao glavu, a Ljiljanino telo našla je gerontološka sestra koja ju je povremeno obilazila.- Sumnja se da je motiv ubistva novac koji je Ljiljana prikupljala u ime Kola srpskih sestara, a za koji je ubica pretpostavljao da se nalazi kod nje.

On ju je udarao po glavi tvrdim predmetom i naneo joj smrtonosne povrede - navodi sagovornik Kurira iz istrage.

Poznavala ubicu?

Pretpostavlja se da Ljiljana nije htela sama da novac da ubici, pa je on nasrnuo na nju.- U stanu je napravljena premetačina, stvari su bile pobacane po podu, a fioke izvučene...

Očigledno je da je ubica znao šta traži, a postoji mogućnost da je nesrećna žena pokušavala da se odbrani od njega i spase život - kaže naš izvor.

Vrata stana nisu bila obijena, što navodi na sumnju da je Ljiljana možda poznavala ubicu.- Ona ga je verovatno i pustila u stan, u kojem je živela sa svojim psom, crnom pudlicom. Nakon zločina ubica je izašao i ostavio vrata nezaključana, a pas je ostao unutra - dodaje naš izvor.

Zločin je otkrila gerontološka sestra koja je s vremena na vreme obilazila Ljiljanu. Kad je prišla vratima, primetila je da nisu zatvorena, i to joj je bilo čudno. Ušla je u stan i tamo ugledala Ljiljanino telo kako leži u lokvi krvi, a tragova krvi bilo je svuda po stanu.

- Žena se užasnula kad je videla toliko krvi i razbacanih stvari po stanu. Odmah je pozvala Hitnu pomoć i policiju - priča naš sagovornik.

Unuk zanemeo

Čim su ušli u stan, inspektori UKP PU za Beograd posumnjali su da je reč o ubistvu iz koristoljublja. Oni su pozvali familiju ubijene Ljiljane i ubrzo je stigao mladić za koga se pretpostavlja da je Ljiljanin unuk. On je, međutim, odbio da priča s novinarima.

- Ne mogu ništa da vam kažem... Ne znam - rekao je on i udaljio se noseći Ljiljaninog psa.

http://www.youtube.com/watch?v=-lvM4wxFURE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track