BEOGRAD: Tri osobe povređene u saobraćajnom udesu
Foto: Marina Lopičić

Hitna pomoć

BEOGRAD: Tri osobe povređene u saobraćajnom udesu

Beograd -
Ženska osoba stara 27 godina zadobila je povrede glave i desnog kolena, a muškarac star 28 godina zadobio je povredu glave i trzajnu povredu vrata.Tom prilikom i žena stara oko 65 godina zadobila je povrede glave i oba kolena

BEOGRAD - Tri osobe povređene su u saobraćajnom udesu koji se dogodio sinoć oko 19.50 časova u Ulici Ljubinke Bobić u Beogradu, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Ženska osoba stara 27 godina zadobila je povrede glave i desnog kolena, a muškarac star 28 godina zadobio je povredu glave i trzajnu povredu vrata, rekla je Macura.Tom prilikom i žena stara oko 65 godina zadobila je povrede glave i oba kolena, istakla je Macura i dodala da je sve troje povređenih prevezeno u Urgentni centar.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 91 intervenciju od kojih 18 na javnim mestima, a za protekla 24 sata ukupno 242 intervencije od kojih 64 na javnim mestima, precizirala je Macura. Lekarima su se najčešće obraćali hronični i kardiovaskularni pacijenti, odnosno srčani bolesnici, navela je Macura.

Portparol Hitne pomoći je savetovala nošenje flašice sa vodom, adekvatne odeće i obuće, uzimanje tečnosti, odmor, a hroničnim bolesnicima redovnu terapiju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track