BEOGRAD: Više osoba povređeno u tri saobraćajne nesreće
Foto: Dragan Kadić

Hitna pomoć

BEOGRAD: Više osoba povređeno u tri saobraćajne nesreće

Beograd -
U udesu na uglu Beogradske i Žila Verna povređene su četiri osobe. Trudnica od 22 godine zadobila je povredu čela, trupa i stomaka. Šestogodišnji dečak je u toj nesreći zadobio povredu glave i ortopedske povrede. Devojčica od pet godina je, takođe, zadobila povredu glave, a dvogodišnja devojčica nije imala vidljive povrede, ali je i ona prevezena u Urgenti centar

BEOGRAD - U Beogradu su se noćas dogodile tri saobraćajne nesreće u kojima je više osoba povređeno, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Sinoć u 19.49 u ulici Zage Malivuk ispred broja 19 dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je muškarac od 42 godine, u svojstvu vozača, zadobio povredu glave. U 19.50 u saobraćajnoj nesreći na uglu Beogradske i Žila Verna povređene su četiri osobe. Trudnica od 22 godine zadobila je povredu čela, ortopedske povrede trupa i povredu stomaka. Šestogodišnji dečak je u toj nesreći zadobio tupu povredu glave i ortopedske povrede. Devojčica od pet godina je, takođe, zadobila povredu glave, a dvogodišnja devojčica nije imala vidljive povrede, ali je i ona prevezena u Urgenti centar.

U nesreći koja se dogodila u 22.33 časa na putu od Sremčice ka Moštanici povređe su tri osobe. Muškarac od 22 godine zadobio je tupu povredu glave i istezanje vrata, žena od 20 godina je istegla vrat, a druga ženska osoba od 20 godina je imala povredu leđa.Hitna pomoć je u toku protekle noći obavila ukupno 99 intervencija, od kojih su 16 bile na javnom mestu.

Od hroničnih bolesnika za pomoć su se uglavnom javljali astmatičari, srčani bolesnici, hipertenzičari, dijabetičari svi i ostali.U toku jučerašnjeg dana Hitna pomoć je imala ukupno 122 intervencije od kojih je 41 bila na javnom mestu. Dogodila su se tri saobraćajna udesa bez težih posledica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja