BEOGRADSKA POLICIJA: Šestorica uhapšena zbog prodaje skanka i heroina

BEOGRADSKA POLICIJA: Šestorica uhapšena zbog prodaje skanka i heroina

Crna Hronika -
U prvoj akcijI uhapšene su četiri osobe na ulici.U drugoj akciji uhapšena su dvojica državljana Crne Gore iz Berana kod kojih je u stanu, koji je služio isključivo za skladištenje narkotika, pronađeno oko 300 grama heroina i tri i po kilograma skanka

BEOGRAD - Beogradska policija je, u dve odvojene akcije uhapsila je šest osoba i zaplenila oko 8,5 kilograma marihuane, 300 grama heroina, pištolj i 130 komada municije različitog kalibra, ukupne vrednosti veće od tri miliona dinara, saopštio je danas MUP.

U prvoj akciji slobode su lišeni Aleksandar Đ. (31), Marko S. (32), Đorđe T. (30) i Miloš M. (31), svi iz Beograda, zbog sumnje da su izvršili krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

U automobilu kojim je upravljao Đorđe T. u društvu sa Milošem M. pronađeno je oko kilogram marihuane -"skanka" koji su prethodno kupili od Aleksandra Đ. i Marka S. navodi se u saopštenju."Neposredno nakon toga, lišeni su slobode i Aleksandar Đ. i Marko S, u čijem je stanu pronađeno oko četiri kilograma marihuane - "skanka" i pištolj sa 130 komada municije različitog kalibra", navodi MUP.

MUP navodi i da su u drgoj akciji , zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, lišeni slobode Vukašin S. (34) i Milomir P. (22) iz Berana."Policija je u njihovom iznajmljenom stanu u kome nisu boravili već ga koristili za držanje opojne droge, pronašla oko 3,5 kilograma marihuane - "skanka" i oko 300 grama heroina", navodi se u saopštenju.Sve osobe, lišene slobode u ove dve akcije su, uz krivičnu prijavu danas privedene dežurnom istražnom sudiji Višeg suda u Beogradu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track