AGROHIM i KEMOIMPEX: Brend guma LASSA na  tržištu Srbije

Svetski najpoznatiji proizvođač guma Bridgestone korporacija

AGROHIM i KEMOIMPEX: Brend guma LASSA na tržištu Srbije

Auto -
Gume LASA stigle na tržište Srbije preko ekskluzivnog zastupnika poslovnog sistema AGROHIM iz Niša i, KEMOIMPEX iz Beograda.Sa gumama proizvodnje brenda LASSA na bezbednu vožnju u svim vremenskim uslovima

U ovom trenutku za sve nas kao učesnike u saobraćaju najznačajnija aktivnost je poboljšanje bezbednosti i sigurnosti u saobraćaju . Svakako, i pored zakonske regulative, za vozače automobila najracionalnije je preduzimanje preventivnih mera pri čemu je ugradnja zimskih guma najpotrebnija.

Na zadovoljstvo građana i privrednih subjekata, u ovom trenutku, potrebno je istaći , da je na tržištu Srbije preko poslovnog sistema AGROHIM iz Niša i, KEMOIMPEX iz Beograda, kao eksluzivnog zastupnika, značajno prisutan i brend guma LASSA.

Jedan od svetski najpoznatijih proizvođača guma Bridgestone korporacija na svetskom tržištu prisutna je i sa brendom LASSA čiju su proizvodni kapaciteti u Turskoj i zasniva se na Bridgestone najnovijoj tehnologiji. O značaju razvojnog programa, u dovoljnoj meri ukazuje nivo prošlogodišnjeg investiranja u proširenje proizvodnih kapaciteta druge fabrike sa investicijom od 300.000.000 američkih dolara.

Ovakav koncept razvoja ovom proizvođaču doneo je status najbrže rastućeg i najpouzdanijeg brenda ne samo na tržištu Turske već i u oko 50 zemalja širom sveta. Pored brojnih sertifikata za kvalitet svakako značajno je da su gume ovog proizvođača, kao prva ugradnja prisutni kod vodećih proizvođača automobila : Renault,Toyota, Ford, Honda,Hyundai, Mercedes Benz i mnogih drugih.

Sve navedeno o LASSA gumama je dovoljan razlog da je u poslovnom sistemu AGROHIM i KEMOIMPEX, kao vodećim kompanijama u Srbiji u prometu guma i izvršenju servisnih usluga na vozilima, ovaj brend značajno prisutan i ima tendenciju stalnog povećanja obima prometa. Razlog ovome je i agresivna cenovna politika kojom se obezbeđuje da se za znatno niže cene u odnosu na ustaljene na tržištu dobija visok kvalitet, posebno najpovoljnije cene u segmetu putničkih i 4x4 guma.

Spoj izutenih tehničkih karakteristika, tržišne povoljne cene i garancija kvaliteta guma iz proizvodnog programa Lassa potvrda su zajedničkog uspešnog nastupa na tržištu Srbije na zadovoljstvo svih korisnika usluga.

Brenda LASSA je dostupan kroz distributivnu mrežu širom Srbije preko poslovnog sistema AGROHIM i KEMOIMPEX : koji vrši promet svih vrsta guma za putnička, teretna, poljoprivredna i specijalna vozila; promet auto opremom i rezervnim delovima;sezonsko čuvanje guma-hotel guma, i izvršava usluge brzog servisa na vozilima sa posebnim akcentom na vulkanizerskim uslugama i reglaži sistema upravljanja.

U servisnim centrima u Beogradu ( www.kemoimpex.com,e-mail office@kemoimpex.com tel. 011/3779-700 , 3779-720 I 3989-656), Nišu (www.agrohim.rs , e-mail office@agrohim.rs centar Zona Sever 018/4581-191, centar Vizantijski Bulevar 018/4150-107, centar Vardarska 018/4524671), Subotici 024/559-801, Novom Sadu 021/4720-900 i Čačku 032/5590-160, možete dobiti sve potrebne informacije. Istovremeno omogućena je on-line kupovina guma sa dostavom na željenu adresu, kao i mogućnost korisnika da zakaže termin izvršenja usluge.

Budite sigurni da se na najvišem profesionalnom nivou, pod najpovoljnim uslovima, mogu izvršiti sve usluge oko održavanja vozila. Koncept „SVE NA JEDNOM MESTU“ najbolje opisuje način rada AGROHIM - KEMOIMPEX servisa i razumevanje potreba kvalitetnog održavanja vozila.

Sa gumama proizvodnje brenda LASSA na bezbednu vožnju u svim vremenskim uslovima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track