BG: Od 4.do 7. aprila Sajam cveća i Izložba lekovitog bilja

Beogradski sajam

BG: Od 4.do 7. aprila Sajam cveća i Izložba lekovitog bilja

Beograd -
Sajam se održava u halama 3 i 3a Beogradskog sajma, a radno vreme biće od 10.00 do 19.00. Pojedinačne ulaznice koštaće 150 dinara, grupne 100, a sajamski parking 100 dinara na sat

BEOGRAD - Na Beogradskom sajmu od 4. do 7. aprila biće održan 18. međunarodni sajam hortikulture, 16. izložba lekovitog bilja i preparata od meda i Prva izložba baštenskih i parkovskih mašina i prateće opreme.

Kako je saopštio Beogradski sajam, na ovim manifestacijama će se pored uzgajivača cveća i cvetnog materijala, predstaviti i više od 100 izlagača iz oblasti voćarstva, vinogradarstva, pčelarstva, gajenja lekovitog bilja, proizvodnje sadnica i semenskog materijala, uzgoja i održavanje zelenih površina i pejzažne arhitekture.

Na izložbi lekovitog bilja "Darovi prirode" posetiocima će biti ponuđeni čajevi, melemi, lekovito i aromatično bilje, med i preparati od meda, gljive i šumski plodovie, kao i fitokozmetički i fitofarmakološki preparati.

Tokom sva četiri dana, biće organizovani i prateći stručni program i razna takmičenja.

Sajam se održava u halama 3 i 3a Beogradskog sajma, a radno vreme biće od 10.00 do 19.00. Pojedinačne ulaznice koštaće 150 dinara, grupne 100, a sajamski parking 100 dinara na sat.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track