Grant: Ljajića je trebalo tući u svlačionici!

Monstrum ima istomišljenika

Grant: Ljajića je trebalo tući u svlačionici!

Fudbal -
Avram Grant ne osuđuje Rosijev napad na Adema Ljajića, već smatra da je to trebalo uraditi na nekom drugom mestu

Slaže se s batinašem!Trener Partizana Avram Grant nije osudio fizički napad Delija Rosija na Adema Ljajića, već je samo poručio da to nije trebalo da uradi na terenu, već u svlačionici. Ovom izjavom izraelski stručnjak je zgrozio celu sportsku javnost u Srbiji, i to u trenutku kada svi pravi i istinski sportisti ne mogu da pronađu reči gađenja i prezira zbog onoga što je uradio sada već bivši trener Fjorentine.- Taj događaj je jedinstven u svetu i smatram da je to trebalo da se dogodi u svlačionici - rekao je Grant.Izraelac od prvog dana dolaska u Beograd potencira na svom nimalo simpatičnom smislu za humor, pa je pred današnji susret s Crvenom zvezdom fudbalerima srpskog šampiona poručio:- Ako mi neko nešto prigovori, nokautiraću ga kao Delio Rosi Adema Ljajića!Ovakvim stavom Izraelac je pljunuo ne samo na Adema Ljajića, koji je u Partizanu ostavio daleko veći i dublji trag nego što je on, već i na srpsku reprezentaciju, čiji je Ljajić član. Ukoliko već radi i zarađuje novac u Srbiji, Grant bi ipak s malo više poštovanja trebalo da se odnosi prema ovdašnjim sportistima, a svoje neprimerene primedbe i sugestije mogao bi da zadrži za sebe.Reakcije na napad Delija Rosija na Adema Ljajića:

Aleksandar Janković selektor mlade reprezentacijePostupak Ljajića verovatno nije bio ispravan, jer odluka trenera mora da se poštuje bez pogovora, ali to nikako ne može da amnestira Rosija od njegove odgovornosti. Koliko je pogrešio i koliko je taj postupak za svaku osudu, najbolje govori to što je odmah posle te utakmice smenjen.

Zoran Tošić fudbaler CSKAU šoku sam. Ljajića su savladale emocije, pa je postupio onako kako ne treba, ali ono što je uradio Delio Rosi, u svom životu nisam video. Čak ne znam da li se ikad dogodilo da nekoga tako napadneš pred punim tribinama i milionskim auditorijumom širom sveta.

Miralem Sulejmani fudbaler AjaksaAdem zna da sam uz njega i da ga podržavam. Uveren sam da je i on svestan da je pogrešio, mada razumem kako je kad je igrač nezadovoljan. Međutim, ono što je uradio trener, potpuno je neprihvatljivo. On je lice ekipe i to sebi nikako nije smeo da dozvoli.

Izraelac otkrio da mu je Italijan idol

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track