Bijonse u toplesu apeluje na žene: Izrazite svoju seksualnost!
Foto: Facebook

U stilu Merilin Monro

Bijonse u toplesu apeluje na žene: Izrazite svoju seksualnost!

Pop kultura -
Pevačica se u stilu Merilin Monro, našla na naslovnoj strani jednog magazina u izdanju posvećenom moći gde je govorila o ženama i seksualnosti. Intervju prati set provokativnih crno-belih fotografija pevačice sa izblajhanom kosom

Pevačica Bijonse zablistala je na naslovnoj strani majskog broja magazina "Out" kada je u intervjuu za ovaj prestižni magazin pozvala žene da slobodno izraze svoju seksualnost.

Pevačica se u stilu Merilin Monro, našla na naslovnoj strani ovog magazina u izdanju posvećenom moći gde je govorila o ženama i seksualnosti. Intervju prati set provokativnih crno-belih fotografija pevačice sa izblajhanom kosom.

"Posedujete neverovatnu moć kada znate da ste vlasnik svoje seksualnosti i da možete da radite s njom šta želite", rekla je pop diva za magazin. Nakon što je šokirala muzičku industriju petim album po redu na kom otvoreno iznosi detalje iz svog privatnog života, Bijonse je otkrila da je snimanje albuma bilo izuzetno teško jer je većim delom njegovog stvaranja bila bolesna.

"Kada sam snimala album "XO" bila sam jako bolesna i imala sam tešku upalu sinusa. Nakon snimanja demo snimka, odmah sam odlučila da zadržim te vokale. Izuzetno volim nesavršenstvo pa sam samim tim bila zadovoljna snimcima. Mnogo vremena sam provela da bi usavršila muziku na novim pesmama. Disciplina, strpljenje, kontrola, istina, rizik ali i lakoća su stvari koje su pratile stvaranje mog novog albuma", rekla je pevačica koja je želela da promeni stil i ostavi ženski pečat u muzici u kojoj dominiraju muškarci.

Bijonse će krasiti majsku naslovnicu najpopularnijeg magazina za LGBT populaciju

"Postoje dupli standardi kada je u pitanju seksualnost. Muškarci su slobodni da rade šta žele, dok žene nisu. To nije normalno. Možete biti poslovna žena, majka, umetnik, feministkinja, šta god poželite ali i dalje ste seksualno biće. Jedno ne isključuje drugo", istakla je lepa Bijonse.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track