Sve za ljubav

Bivši dečko Anu izlečio od alkohola!

Stars

Autor:

Crnogorski biznismen pomogao pevačici, s kojom je bio u vezi, da se reši poroka. Nije konzumirala alkohol poslednjih šest meseci

Ana Nikolić,

Zbogom, lolo, zbogom, alkoholo...
Ana Nikolić ostavila je dečka koji joj je pomogao da prevaziđe probleme koje je imala zbog alkohola! Crnogorski biznismen Dragan, njen već bivši verenik, mora sada da pomogne sebi jer, kako Kurir saznaje, ne može da se pomiri sa činjenicom da više nije sa ženom za koju se borio.

- Dragan je najzaslužniji za to što se Ana odrekla alkohola! Sve vreme njihovog zabavljanja insistirao je na tome da pevačica prestane da pije. Bio joj je ogromna podrška, a sad je ostao bez nje. Pored toga što joj je platio bolničko lečenje na jednoj privatnoj klinici, Dragan je često putovao s Anom i stalno je držao na oku. Trudio se da reši sve probleme koje je Ana imala, kako ona ne bi ponovo pala u iskušenje da posegne za čašicom. Koliko se njegova upornost isplatila, govori i činjenica da Nikolićeva poslednjih šest meseci uopšte nije konzumirala alkohol - kaže izvor Kurira.

Očigledno da je zgodna Paraćinka bila čvrsto odlučila da kaže zbogom alkoholu, samo da usput nije rekla zbogom i svom Draganu.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (10)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • zbanderas

  zbanderas

  Pitam se jako se nije vezala za nekog bravara ili postara(ne zelim da pitcenjujem) pa se borw zajedno sa 25000 dinara mesecno i sa racunima i sa alkoholom,nego se vezala za zaljubljenog lovatora. I proci ce par nedelja i opet ce otici kod njega zato sto zna da je zatreskan i da joj daje pare i to ce trajati dok covek ne bude shvatio da ona ne pripa ... više da nikome.A pripada svakome.

  17 Odgovori 
 • Zozon

  Zozon

  Ako je sada s Rusom, kao sto pise stampa, eto njoj drustva za pijanke.

  16 Odgovori 
 • dok

  dok

  Ovako mlada , a vec leceni alkoholicar, do prve, prave stresne situacije pa onda sve opet u krug.

  14 Odgovori 

Poslednji komentar

 • Zivojin

  Zivojin

  Tu jetra mora da propadne, srecom sad lekari rade transplantacije. Neuspesno i skupo, al ne treba se unapred predavati.

  4 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Političari u Srbiji i Albaniji imaju priliku da odmerenim i odgovornim izjavama daju pozitivan doprinos Denis Kif ambasador Velike Britanije

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!