Bivši dečko Elizabet Harli porekao: Nije bilo orgijanja sa Bilom Klintonom!

Bio dorogiran

Bivši dečko Elizabet Harli porekao: Nije bilo orgijanja sa Bilom Klintonom!

Pop kultura -
Tom Sajzmor, bivši dečko britanske glumice, rekao da na snimku, na kojem se čuju optužbe da je glumica bila u ljubavnoj aferi sa američkim predsedniko, jeste njegov glas, i da to jeste on rekao, da li da se radi o lažima

Tom Sajzmor, bivši dečko britanske glumice Elizabet Harli, kaže da njegova tvrdnja, da je ona bila u vezi sa Bilom Klintonom, i da su "orgijali" po Beloj kući, predstavlja "buncanje čoveka koji je imao teške probleme sa drogom".Nedavno je objavljen snimak, na kome glumičin bivši dečko iznosi šokantne tvrdnje vezane za Harlijevu i Klintona. Lepa britanska glumica i bivša supruga glumca Hjua Granta, Elizabet Harli, navodno je bila u višegodišnjoj tajnoj vezi sa Bilom Klintonom.Harlijeva i Klinton su počeli da se sastaju 1998. godine i upražnjavaju seks u Beloj kući. Jednom prilikom je u susednoj sobi bila Hilari Klinton, tvrdio je Sajzmor na tom snimku. Holivudski glumac Sajzmor tvrdi da je do detalja upoznat sa bahanalijama bivše devojke i nekadašnjeg predsednika SAD. Uobičajena praksa je bila da Klinton pošalje avion po svoju dragu. Bio je jako zaljubljen, navodi Sajzmor.

Sejzmor je u ekskluzivnom intervjuu za Hafington post rekao da na snimku koji je uzburkao javnost jeste njegov glas, i da to jeste on rekao, da li da se radi o lažima. On je naveo da je snimak napravljen pre četiri ili pet godina, kada se on borio sa zavisnošću od droge, i bio je u društvu "ne tako finih ljudi".

"To sve nije istina. Nikada nisam bio u Beloj kući. Nikada nisam upoznao Bila Klintona. Ne kažem da nisam rekao te stvari. To je bulažnjenje osobe koja je imala ozbiljne probleme sa drogom. Kao što rekoh, ništa od toga nije istina", rekao je Sejzmor.

Sejmor se izvinio Harlijevoj, kao i porodici Klinton. On je dodao da mu je jedna žena tražila 20.000 dolara da ne objavio taj snimak, ali da nije hteo da da taj novac.

Harlijeva sve demantovala

Harlijeva je javno priznala da se sastajala sa moćnim političarima. Ali je demantovala da je bila ljubavnica Bila Klintona. „Priče o navodnoj vezi sa Bilom su potpuno netačne“, rekla je Harlijeva. Par je 2001. godine navodno odseo u luksuznoj kući na plaži u Santa Moniki, gde su snimljeni kako uživaju pored bazena, ali je materijal misteriozno nestao, navodi Miror.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track