GODINA ROBIJE: Bivši muž Seke Aleksić osuđen zbog dilovanja droge!

Dušan Vasilić (38) iz Bijeljine nagodio se s Tužilaštvom BiH

GODINA ROBIJE: Bivši muž Seke Aleksić osuđen zbog dilovanja droge!

Stars -
Prvi muž poznate pevačice priznao da je finansirao izgradnju laboratorije skanka i da je trgovao narkoticima, a osim zatvorske kazne moraće da plati i 75.000 evra

BANJALUKA - Mora u zatvor!

Dušan Vasilić (38) iz Bijeljine, bivši suprug pevačice Seke Aleksić, optužen za trgovinu drogom, sklopio je s Tužilaštvom BiH sporazum o priznanju krivice u zamenu za godinu dana zatvora i novčanu kaznu od oko 75.000 evra.

Vasilić, državljanin BiH i Švajcarske, uhapšen je u avgustu 2012. zbog sumnje da je organizovao grupu koja je nedaleko od Bogatića proizvodila marihuanu.

Zaplena

- Na osnovu nagodbe, bivšem mužu poznate pevačice oduzeti su mobilni telefoni i kartice, kao i 5.500 evra i 4.100 švajcarskih franaka - navode mediji.

Vasilić je bio optužen da je učestvovao u uzgajanju velike količine marihuane, i to u specijalnim uslovima, koji su zahtevali građevinske intervencije i opremu.

Pao kod Bijeljine

- Na teret mu se stavljalo i da je finansirao izgradnju ilegalne laboratorije za proizvodnju skanka u mestu Očage kod Bogatića.

Vasilić i članovi njegove grupe su od marta do avgusta 2012. marihuanu gajili, pa potom prodavali narkomanima u Srbiji i krijumčarili je u BiH - prenose bosanski mediji.

Vasiliću su lisice na ruke stavljene u okolini Bijeljine.

- U isto vreme u Srbiji su uhapšeni članovi te grupe Miljan K. iz Bijeljine i Vladan P. iz Bratunca.

Privedeni su procesuirani pred šabačkim sudom, a navodno su farmu pilića koristili kao paravan za uzgoj marihuane, jer se preko nje ulazilo do laboratorije - pišu mediji.Z. N.

U društvu sa sadašnjim mužem Veljkom Piljkićem ( Foto: Damir Dervišagić)
U društvu sa sadašnjim mužem Veljkom Piljkićem ( Foto: Damir Dervišagić)

Udala se u 19. godini

SEKA NEDOSTUPNA

Reporteri Kurira pokušali su juče da stupe u kontakt s pevačicom Sekom Aleksić, ali je ona ostala nedostupna za komentar.

Međutim, u jednom od svojih ranijih intervjua ona je ispričala da se udala prvi put u 19. godini.

- Bila je to mladost - ludost! U 20. sam se već razvela - rekla je Seka tada.

Inače, Aleksićeva se udala u Švajcarskoj, a prvi album je objavila nakon što se razvela i vratila u Srbiju.

Međutim, ime Sekinog bivšeg muža dosad nije bilo poznato javnosti. Pevačica se 12. septembra 2010. udala za svog telohranitelja Veljka Piljikića, s kojim je i dalje u braku.ČINJENICE1 godinu zatvora dobio Dušan Vasilić posle nagodbekilograma marihuane zaplenjeno u laboratoriji39 kilograma cvetova i stabljika konoplje oduzeto

NE PROPUSTITE:

ORIGINAL IZ KINE: Seka Aleksić nosi cipele od 990 dinara!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track