BIZARNI OGLAS 2. DEO: Srpkinje, 600 evra za seks sa magarcem!
Foto: KURIR

Na tragu davaoca kontroverznom ponuđaču

BIZARNI OGLAS 2. DEO: Srpkinje, 600 evra za seks sa magarcem!

Društvo -
nimanje se obavlja na salašu blizu mađarske granice. Poslaću i slike i video-klip, za sada. To mi traži producent, bračni par iz Holandije, rekao je Dejan, koji je postavio oglas

BEOGRAD - Oglas u kojem se traže glumci za upražnjavanje seksa sa životinjama, objavljen na sajtu oglasi-mali.com, izazvao je zgražavanje javnost. Za ovu priču su se zainteresovali i mediji koji su pokušali da stupe u kontakt sa izvesnim Dejanom, koji je oglas i postavio.

"Snimanje se obavlja na salašu blizu mađarske granice. Poslaću i slike i video-klip, za sada. To mi traži producent (bračni par iz Holandije)", rekao je Dejan u telefonskom razgovoru, dodajući da u ponudi životinja za seks ima i magarca.

"Konj, pas, ovca i magarac! Pas i konj su već radili i vlasnik ih je odlično dresirao za ovo što nam treba", kaže on.Dejan za ovaj posao nudi od 200 do 600 evra po sceni, a kada upitan da li bi napravio izuzetak i za jednog muškarca koji je zainteresovan za snimanje, dao je potvrdan odgovor.

"Muškaraca imam i previše, ali pošto ste u paru, može. A sada vi meni odgovorite da li ste nekada nešto slično radili, pošaljite neku noviju fotku. Koliko vam je godina?", pitao je Dejan novinarku koja je razgovarala sa njim.Ovim povodom, oglasila su se i brojna udruženja za zaštitu životinja. Tanja Ostojić iz Udruženja „Alfa“ kaže da je šokirana i zaprepašćena.

"To je skandalozno, skaradno. Po meni se to delo izjednačava sa pedofilijom i ti ljudi bi trebalo da budu kažnjeni najstrožom kaznom. Apelujemo na policiju i tužilaštvao da po službenoj dužnosti reaguju i pronađu počinioca", kaže Ostojićeva.

U MUP-u Srbije je rečeno da im tužilaštvo za sada nije naložilo da ispitaju slučaj. U Tužilaštvu za visoko-tehnološki kriminal nam je potvrđeno da nijedna krivična prijava niti izveštaj ovim povodom nisu stigli, ali da će, posle napisa u medijima, obaviti proveru okolnosti objavljivanja oglasa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track