NAMAMIO: Uhapšen student koji je kupca laptopa izbo nožem u vrat!

Pokušaj pljačke u Tuzli

NAMAMIO: Uhapšen student koji je kupca laptopa izbo nožem u vrat!

Crna Hronika -
S.P. je u Tuzlu došao sa suprugom, kako bi, navodno, kupio laptop koji je video u oglasu. Ali, umesto da mu proda laptop, navedeni prodavac ga je napao zabivši mu nož u vrat i pokušao mu oteti novac

SARAJEVO - Prema informacijama iz MUP-a TK, u subotu kasno poslepodne policija je pronašla, a zatim uhapsila mladića koji je u petak, u pokušaju da otme novac od četrdesetčetvorogodišnjeg S.P iz Zenice i istoga ubo nožem u vrat i naneo mu teške telesne povrede.

Prema prvim informacijama reč je o Emiru Kuniću iz Gradačca, studentu Elektrotehničkog fakulteta u Tuzli, koji do sada nije bio poznat kao izvršilac krivičnih dela. Takođe, Kunić nije bio registrovan ni kao uživalac narkotika, iako je priznao da mu je novac koji je pokušao oteti od S.P bio potreban za kupovinu droge.

Zeničanin S.P. (44) pronađen je u petak u poslepodnevnim časovima u ulici Put breza u tuzlanskom naselju Ilinčica sa nožem zabodenim u vrat, potvrđeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Povređeni je prevezen u UKC Tuzla gde je operisan.

S.P. je u Tuzlu došao sa suprugom, kako bi, navodno, kupio laptop koji je video u oglasu. Ali, umesto da mu proda laptop, navedeni prodavac ga je napao zabivši mu nož u vrat i pokušao mu oteti novac.

Policija traga za napadačem.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track