BLAMAŽA: Stojanovića da smene oni koji su ga doveli!
Foto: Fonet

Zvezda već zaostaje tri boda za Partizanom

BLAMAŽA: Stojanovića da smene oni koji su ga doveli!

Fudbal -
Predsednik Džajić poziva na odgovornost sve koji su angažovali trenera, dok potpredsednik Čović tvrdi da Slovenac neće biti oteran

Zvezda je u problemu.Treneru Crvene zvezde Slaviši Stojanoviću opasno se mrda klupa! Ipak, slovenački stručnjak neće biti smenjen najviše zbog toga što ne želi sam da podnese ostavku, a klub nije u situaciji da ga isplati i potraži novog stručnjaka. Slaviša Stojanović dobiće još jednu šansu, a onda, ukoliko kiksne u jednom od naredna tri meča, sledi mu otkaz.Predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić juče nije bio dostupan da prokomentariše status trenera Slaviše Stojanovića. Kako Kurir saznaje, Džajić smatra da odgovornost za eventualnu smenu, ili podršku treneru Stojanoviću treba da preuzmu oni koji su ga letos doveli u klub.Čović nema vremenaPotpredsednik kluba Nebojša Čović, uz Slavišu Kokezu bio je jedan od glavnih zagovornika dolaska Slaviše Stojanovića u Crvenu zvezdu. On nije bio preterano raspoložen za komentar o mogućoj smeni trenera:- Nemam informaciju da bi trener Stojanović mogao da bude smenjen! Stvarno ne znam šta da vam kažem posle utakmice s Donjim Sremom i statusa Slaviše Stojanovića. Nemam vremena za takva pitanja.Član Upravnog odbora crveno-belih Dušan Savić smatra da odluku o eventualnoj smeni ili podršci Slaviši Stojanoviću treba da donese sportski sektor:Odlučuje komisija- Ne znam šta će biti sa Stojanovićem. Imamo mi Sportsku komisiju i sportskog direktora. Trener je u domenu njihovog posla i oni treba da donesu odluku. Na Marakani je viđen spektakl, ali je sramota da se posle 2:0 onako izgubi utakmica.Kurir je juče pokušao da stupi u kontakt s prvim čovekom Sportske komisije Slavišom Kokezom i sportskim direktorom Zoranom Stojadinovićem, ali oni, kao i još neki članovi Upravnog odbora, nisu imali hrabrosti da odgovore na naše pozive i poruke i objasne navijačima šta će biti s trenerom Slavišom Stojanovićem.

(A. R.)

Na tapetu... Slaviša Stojanović
Na tapetu... Slaviša Stojanović

Trener ćuti, nema kazni po džepuSlaviša Stojanović je na jutarnjem treningu držao bukvicu fudbalerima, koja je trajala čak 53 minuta! Bilo je povišenih tonova i objašnjavanja, a fudbaleri su ćutke slušali trenera i njegove pomoćnike.O mogućim novčanim kaznama za neodgovorne pojedince koji su ležernim odnosom prema crveno-belom dresu pokazali da ga nisu dostojni, nije bilo reči. Valja istaći da pojedini fudbaleri u odnosu na prilike u Srbiji imaju fantastična primanja, koja se kreću od 80.000 do 360.000 evra na godišnjem nivou.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track