Bliski susret Vendi i Jelenine majke: Moja ćerka te je poklopila u emisiji!
Foto: Printscreen

Odgovorila joj

Bliski susret Vendi i Jelenine majke: Moja ćerka te je poklopila u emisiji!

Stars -
Ja se više toga ni ne sećam, to je bilo pre dvanaest godina, ali znam da Jeleni i danas dan čestitaju kako je poklopila Vendi u toj emisiji, rekla je Jelenina majka

Pevačica Vesna Vukelić Vendi gostovala u jednoj emisiji zajedno sa majkom Jelene Golubović koja joj je rekla da ju je njena ćerka poklopila u emisiji od pre 12 godina.

Naime Vendi i Jelena Golubović su pre 12 godina imale veoma žestok okršaj u emisiji Jelene Bačić Alimpić, a da se ni posle toliko godina strasti nisu stišale potvrdilo je pevačicino gostovanje u emisiji "Magazin In".

Vendi je oplela po rediteljki nazvavši je "poznati anonimus", a u studiju je sedela i rediteljkina majka Svetlana Golubović.

"Ja se više toga ni ne sećam, to je bilo pre dvanaest godina, ali znam da Jeleni i danas dan čestitaju kako je poklopila Vendi u toj emisiji", rekla je Jelenina majka, a Vendi joj je odgovorila:

"Čovek pamti ono što mu odgovora, vidi ono što mu odgovara. Gospođa mora da priča ono što njene uši žele da čuju", rekla je samouvereno Vendi.

Svetlana je prokomentarisala i Jelenino učešće u rijalitiju, rekavši da joj se nisu dopale sve njene odluke, ali da će o tome razgovarati kad rediteljka izađe.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track