Blizanci iz Francuske glavni frajeri našeg Velikog brata
Foto: 24sata

Pojačanje u kući

Blizanci iz Francuske glavni frajeri našeg Velikog brata

Stars -
Žarko i Željko su postali popularni u Francuskoj gde su učestvovali u istom rijalitiju, a imaju po 25 godina i veoma zanimljivu životnu priču

„Veliki brat" počinje u ponedeljak, a blizanci Žarko i Željko Stojanović biće glavni zavodnici. Ova dvojica Zemunaca godinama žive u Francuskoj, gde su takođe učestvovali u ovom rialitiju.

Sudeći po fotografijama, devojke u kući će imati zanimaciju. Žarko i Željko koji su postali popularni u Francuskoj imaju po 25 godina i veoma zanimljivu životnu priču.

Rođeni Beograđani posle nesreće u kojoj je Željku kao šestogodišnajku stradalo oko, dugi niz godina živeli su razdvojeni. Lična tragedija ih je zbližila još više, a uprkos fizičkoj sličnosti imaju sasvim različite karaktere.

Željko je narcisoidan, a Žarko izraziti ljubitelj prirode i životinja. Videćemo koji će se više dopasti damama koje se spremaju za ulazak u kuću "Velikog brata".

Čelnici "Emoušna" su organizovali za medije turu po kući, ali nisu hteli da otkrivaju detalje oko takmičara. Ono što je izvesno je da će 24 sata pred kamerama narednih mesec dana provesti između ostalim Maja Volk, Ava Karabatić, Dragutni Topić, Sindi iz “Modelsa”.

Kad je izgled kuće u pitanju enterijer ove sezone nije mnogo izmenjen. U velikoj dnevnoj sobi nalazi se udobna garnitura gde će se vipovci okupljati tokom dana.

U sklopu kuće su i bazen, kuhinja, kupatilo i famozna ispovedaonica, u kojoj će takmičari imati prilike da “nasamo” porazgovaraju sa "Velikim bratom". Pušenje će biti dozvoljeno isključivo u “pušionici”.

Ukućani će, kao i svake sezone, morati da izađu na kraj sa raznim vrstama zadataka, a prvi među njima će verovatno imati veze sa politikom. U kući “Velikog brata” zatekli smo crtež cirkuske šatre, ispod koga je istaknut natpis “vlada”.

Ulazak u kuću zakazan je za 21.30, a takmičari će u karantin ući dan ranije.„Veliki brat" u brojkama:

6 nedelja traje šou40 kamera u kući6 parova kreveta50.000 evra je nagrada2 minuta će biti odložen prenos

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track