Bojana Maljević: Svi na snimanju smo neviđeno sentiš

Otkriva detalje

Bojana Maljević: Svi na snimanju smo neviđeno sentiš

Pop kultura -
Glumica trenutno snima nastavak hit serije Otvorena vrata, ali ujedno i na Tviteru otkriva detalje sa seta

Glumica Bojana Maljević trenutno sinima nastavak popularne serije "Otvorena vrata". Pored toga ona je i veoma aktiva na društvenoj mreži Tviter gde je i otkrila neke zanimljivosi sa snimanja.

"Drugi dan snimanja Otvorenih vrata uspešno je završen. Pa da vam kažem... velika je uživancija! Čak je i plan snimanja napravljen da lakše podnesemo emocije. 1. Lane, Dik i Đuričko. 2. njih trojica plus Anica i ja. Sutra nastupa Vesna. Potom Cvija, deda Vlasta i Sofija. Odnosno, svi zajedno. I tako... malo po malo inače ne bismo izdržali dan na setu da smo odjednom svi", otkrila je glumica za koju je snimanje bilo očigledno veoma emotivno.

"Kaže meni Dik danas: "Ko da je prošlo 18 dana a ne 18 godina." I zbilja, neverovatan je osećaj. A svi stariji za skoro dve decenije. Ludilo. Tako da nemam šta drugo da vam kažem osim da smo svi neviđeno sentiš i da je Đuričkova frizura takva da sam pala na pod od smeha. I da Vesna i Anica izgledaju fe-no-me-na-lno", ređala je Bojana na Tviteru.

"E da, imam da vam kažem i da sam plakala dok sam gledala ove muške kako snimaju prvu scenu, samo oni to ne znaju, ja bila u režiji"

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track