MATERNJI JOJ NIJE MIO: Bojana Novaković neće da priča srpski
Foto: Damir Dervišagić

Gostovala kod Krega Fergusona

MATERNJI JOJ NIJE MIO: Bojana Novaković neće da priča srpski

Pop kultura -
Da Bojana veoma dobro zna srpski dokaz je njena uloga u filmu Gorana Paskaljevića “Optimisti”, kao i video-blogovi koje je snimila pod pseudonimom Jana Novak, ali je nepoznato zašto nije želela da u ovoj emisiji priča na maternjem jeziku

Glumica Bojana Novaković, koja se proslavila filmom "Na ivici tame" sa Melom Gibsonom, bila je gost u veoma gledanoj emisiji Krega Fergusona Late Late Show, gde je promovisala svoj TV projekat o "muvanju na slepo". Iako se voditelj trudio da je isprovocira da progovori srpski, Bojana je bila neumoljiva.

"Bojana, to je lepo srpsko ime", rekao joj je Ferguson, a ona mu je odgovorila"Baš si se dobro pripremio za šou".

Da Bojana veoma dobro zna srpski dokaz je njena uloga u filmu Gorana Paskaljevića “Optimisti”, kao i video-blogovi koje je snimila pod pseudonimom Jana Novak, ali je nepoznato zašto nije želela da u ovoj emisiji priča na maternjem jeziku.

Voditelj je nastavio da insistira, pa je uključio lutku robota zvanog Džef, koji je na srpskom rekao "zdravo". Na njegovu šalu kako robot dobro govori srpski, Bojana je konstatovala da vidi tetovažu na njegovoj ruci. Zatim su razgovor nastavili u drugom smeru, pa je Ferguson rekao da vidi i na njenim rukama tetovaže.

Glumica je ispričala priču o svoje tri tetovaže i otkrila da su one posledice emotivnog kraha koji je doživela u vezi sa tatu-majstorom. "Ovu prvu sam uradila u Njujorku. Nadam se da momak koji ju je uradio ne gleda ovu emisiju, toliko sam bila zaljubljena u njega. Uradio je još jednu na kojoj piše "Ne mogu bez tebe", a onda me je ostavio", ispričala je glumica i dodala da treća tetovaža predstavlja najbolniju tačku za nju, jer ju je uradila nakon raskida sa tatu-majstorom.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track