Bojana Stojković pobednik „Prvog kuvara“!

Trijumf manekenke

Bojana Stojković pobednik „Prvog kuvara“!

Stars -
Stojkovićeva proglašena za najbolju kuvaricu među VIP takmičarima i iz rijalitija u kom je pokazala najbolje kulinarsko umeće izlazi bogatija za 10.000 €

Manekenka najbolja kuvarica!Bojana Stojković pobednik je „Prvog kuvara Srbije“, saznaje Kurir! Manekenka je osvojila prvo mesto i titulu najbolje kuvarice, ali i nagradu od 10.000 evra.- Emisija je snimljena prošlog utorka, ali će biti emitovana tek sledećeg petka. Bojana je pobedila, Marko Kon je zauzeo drugo mesto, a Romana Panić treće. Manekenka je presrećna i nije previše iznenađena jer je od samog početka nailazila na pozitivne komentare žirija, koji je na njeno kuvanje imao najmanje zamerki - rekao je naš izvor.Supruga golmana Vladimira Stojkovića nije želela da komentariše pobedu jer će emisija biti emitovana tek sledećeg petka.- Emisija još traje. Gledajte je sledećeg petka, pa ćete saznati ko je pobedio - rekla nam je Bojana kroz osmeh.Manekenka i jedna od kritičara u novoj Pinkovoj emisiji „Modna policija“ mnoge je iznenadila svojim kulinarskim umećem. Pokazala je i da je predrasuda da lepe žene koje vode računa o izgledu nemaju vremena i želje da kuvaju i budu dobre domaćice. A Bojana to jeste. Sada i zvanično.(R. S.)

Romana Panić: Ja sam moralni pobednik

Romana je zadovoljna trećim mestom.- Odbranila sam stav da sam tradicionalna kuvarica. Naučila sam mnogo toga. Zadovoljna sam trećim mestom i time što sam moralni pobednik. Pošto sam najbolja pevačica, ne moram da budem i najbolja kuvarica.

Marko Kon: Neka gledaoci procene ko je najbolji

Marko Kon nije bio raspoložen da komentariše svoje drugo mesto.- Nemam komentar, više bih voleo da gledaoci to vide, pa da procene sami. Bojanu volim, Romanu volim i one vole mene!

Cakana: Nisam iznenađena Bojaninom pobedom

Cakana kaže da je očekivala da Stojkovićeva osvoji 10.000 evra.- Bojana je od prve emisije bila dobra. Ona i Marko su bili najinteresantniji, maštoviti i kreativni. Najbolje su se snalazili, a Bojana je pravila ukusna jela.

Suzana Mančić: Favorizovali su je od početka

Suzana Mančić kaže da je očekivala Bojaninu pobedu.- Ona je od početka bila favorizovana. Mislila sam da će pobediti ona ili Marko Kon. Bojana se trudila, kuvala je i aranžirala jela prema evropskim standardima, što se žiriju dopalo. Njoj je to išlo od ruke jer je odrasla u Švajcarskoj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track