Boki 13: Maja Nikolić je bolesna, žalim je!
Foto: Kurir štampano

Intervju, šoumen smršao 32 kilograma, a jezik ostao britak

Boki 13: Maja Nikolić je bolesna, žalim je!

Stars -
U njenom slučaju vidi se muka, ali i bezobrazluk, kao i histerija. Nisam psihijatar, ne mogu da radim psihoanalize

Menja život iz korenaMakedonski šoumen Boki 13 za nepunih godinu dana smršao je čak 32 kilograma, pa je brojka 125 na vagi za njega davna prošlost. On se neće zaustaviti, već planira da još oslabi.- Krajem aprila prošle godine počeo sam da se pravilno hranim. Dosad sam smršao 32 kilograma, a planiram još 35. Najbitnije je da sam kilograme izgubio na zdrav način. Nisam držao stroge dijete, koje nikako nisu preporučljive. Sve ide iz mozga. Ponosan sam na rezultate, pogotovu zbog toga što sam dozvolio ljudima koji su komentarisali moj lik i delo na ružan način da mi sude na konto fizičkog izgleda.Rekao si da ćeš promeniti pol kad smršaš. Šta je bilo s tim?- Zasad nema ništa od toga. Ne bih da produbljujem tu temu.Kako gledaš na sapunicu tvoje „drugarice“ iz rijalitija Maje Nikolić i njenog bivšeg verenika Alena?- Svakog bolesnog čoveka žalim, pa tako i nju. Žao mi je što prolazi kroz teške stvari, na kraju krajeva, žena se bori. Tu se vidi muka, ali se vidi i bezobrazluk, a vidi se i histerija. Nisam psihijatar, pa ne mogu da vršim psihoanalize.Šta misliš o razvodu Jovane Nikolić i Danijela Alibabića i kako komentarišeš njene optužbe da joj je ukrao vibrator?- Ko ima nimfomansku potrebu za vibratorom, ja ne znam. Ako je Jovana imala vibrator u braku, onda je idiot što se udavala. Meni je taj dečko simpatičan. Ne poznajem ga, ali imamo zajedničke prijatelje iz Crne Gore i svi kažu da je sjajan. To što ova devojka priča mi je ružno.Čuli smo da se više nećeš baviti javnim poslom?- U narednom periodu neće me biti u javnosti, a i ako se kojim slučajem pojavim, niko me neće prepoznati. To odgovorno tvrdim. Teško je da nestanem iz javnog života, teško je da nemam stav, da ne prokomentarišem ništa, ali ulizivanje medijima kako bih po svaku cenu opstao i da se borim, a ne znam zbog čega i protiv koga, to ne. Iritira me što su u drugi plan stavljali moj intelekt i što sam sebi dozvolio da se spustim na estradno dno. Ali, eto, meni je bilo interesantno da tako nešto u tom trenutku radim. A znate i sami da je svaki rijaliti u kom sam učestvovao bio veoma gledan.

Oduvek u „ratu“ s Bokijem... Maja Nikolić
Oduvek u „ratu“ s Bokijem... Maja Nikolić

Jedna je mamaFIFI MOŽE DA MI BUDE ĆERKA!Jedan od zapaženijih učesnika „X faktora“ je i transseksualac iz Makedonije Filip Fifi Janevski. Smatraš li ga konkurencijom?- Nije mi konkurencija, može da bude samo moja ćerka. Jedna je mama! Fifi peva odlično, sviđa mi se kako se nosi s tom životnom ulogom. Ima moju maksimalnu podršku.

Recept za drastično mršavljenjeBOKIJEV REŽIM ISHRANE- Ujutru popiti čašu mlake vode sa isceđenim jednim limunom i jedan vitamin C.- Posle pola sata popiti kafu.- Nakon pola sata do sat pojesti crno pecivo u kombinaciji s povrćem, kiselim mlekom ili nemasnim sirom, a može i bez toga.- Ručak posle tri sata - pečeno ili dinstano meso.- Posle nekog vremena pojesti voće, laganiji slatkiš ili crnu čokoladu.- Za večeru, koja je najkasnije do osam sati, jesti sve ono što je posluženo za ručak, ali u manjoj količini.- Između obroka obavezno piti vodu od skuvanog kupusa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja