Ko nam vaspitava decu

BOLESNO: Direktorka škole još priziva demone?!

Crna Hronika

Autor:

Majka učenika iz OŠ „Goce Delčev“ u Jabuci kod Pančeva dostavila Kuriru spis za koji tvrdi da je delo direktorke Biljane Đurović

direktorka Biljana Đurović, demoni, satanizam, sekta OTO, OŠ Goce Delčev, selo J

Biljana Đurović nije želela da primi novinare Kurira

BEOGRAD - Bolesno!
Ne mogu da verujem da niko nije odreagovao posle pisanja Kurira o Biljani Đurović, direktorki Osnovne škole „Goce Delčev“ u Jabuci kod Pančeva! Ona je član sekte Ordo Templi Orientis (OTO), a i dalje ima funkciju direktorke. To je sramno! Dostavljam vam ove spise s direktorkinim rukopisom, koji lako možete uporediti sa rukopisom iz dnevnika, a na kojima se vidi kako priziva đavole!

Ovo je našoj redakciji poslala čitateljka koja se predstavila kao Ivana Petkoski. To joj, kako kaže, nije pravo ime, ali nije smela da otkrije pravo ime i prezime jer se plaši za bezbednost svog deteta koje ide u ovu školu. Prema „Ivaninim“ rečima, Biljana je član ove sekte 20 godina, o čemu je Kurir već pisao. U spisima koji su nam dostavljeni i koje je, navodno, sastavljala direktorka Đurović, navodi se obraćanje Bahusu, grčkom bogu seksa i vina, a nalaze se i sadržaji u kojima se obraća satanisti Alisteru Krouliju.
- Ne mogu više da ćutim, ona je u sve ovo uvukla i mog muža koji radi u školi - kaže „Ivana“.

Pozvali smo Biljanu Đurović sa željom da odemo kod nje u školu i uporedimo njen rukopis s onim kojim nam je dostavljen, ali ona za to nije htela ni da čuje.
- Vi niste normalni! Ni slučajno da niste došli - besno nam je odgovorila Đurovićeva.

Jozef Mlekov, načelnik kriminalističke policije u Pančevu, kazao je da je Policijska uprava pokrenula postupak.
- Prosvetna inspekcija, gradsko veće i mnogi roditelji čija deca idu u ovu školu poslali su nam dopise o direktorki. Mi smo pokrenuli postupak i radimo na ovom slučaju. Ovo je tek početak, ali nadamo se da ćemo ubrzo saznati šta se zaista dešava - kaže Mlekov.

Đurovićeva: Stiže kazna!

Posle razgovora u kom nam je stavila do znanja da ne želi da nas primi, direktorka nam je poslala preteću poruku.
- Klevetnike i lažove stiže najgora kazna. Nek vam je Bog upomoć, setićete me se uskoro - napisala je Đurovićeva, a nakon toga je na svom Fejsbuk profilu postavila status.

„Napokon da se javi novinarka Kurira, taman sam bila očajna što mi je popularnost opala. Tačno sam znala da će jadničci da skeniraju moj potpis, a onda su ga nalepili na neki dokument. Nazovinovinarka me je zvala, prekinula sam vezu budali i pomislila da je konačno vreme da se prijavim Templarima, u koje su me svrstali. Za degenerike koji nisu upućeni u pravni sistem, Srbija je sekularna država, a ne verska, i svako ima pravo da veruje u šta god želi“, napisala je direktorka.

Poruka Bahusu

„O, veliki bože Bahuse, svaku noć pijem u tvoju slavu i slavim tvoje misterije koje daju smisao ljudskim životima. Igrajmo po pionirskim pravilima, glave da okitimo lozom i bršljanom, a pod grlo da stavimo nož“

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (111)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Zorana

  Zorana

  Ukoliko je zaista clan te satanisticke sekte, to su vrlo opasne stvari i uverenja, prakticiranje satanistickih rituala, konzumiranje narkotika i uvlacenje svih ljudi oko sebe u zlo...
  Ako se pokaze kao tacno, ta zena ne sme biti blizu deci, a kamoli direktor skole...

  101 Odgovori 
 • Milan Jabuka

  Milan Jabuka

  Zenu znam iz vidjenja i roditelje takodje,oboje su bili prosvetni radnici.Ocigledno da nekome smeta,zamerila se i pakuje joj se laz.

  40 Odgovori 
 • M.J

  M.J

  Bez cvrstih dokaza, a status na profililma nista ne znaci jer moze neko da joj hakuje profil i da joj se sveti ako se nekom zamerila od djaka, a posto je u pitanju roditelj vrlo je moguce da je ovo delo nekog roditelja i da je ovo osveta a ne istina, Tako da se sve ovo moze namestiti a da nema ni I od istine.
  Opet kazem ako je istina direktorku tr ... više eba smeniti i zabraniti da rad sa decom jer jedan clan sekte ne bih smeon da radi sa decom,a ako je namestaljka osobu koja je ovo namestila treba uhapsiti i tuziti za lazi i klevete.

  40 Odgovori 

Poslednji komentar

 • Milivoj

  Milivoj

  Roditelji i ne znaju ko im sve vaspitava decu u školama. Dolaskom ovih "modernih" vremena škole su se napunile čudnim kadrovima. Tako imate nastvavni kadar koji se vrlo nemoralno ponaša na javnim mestima, izlaze se svojim učenicima, imate nemoralne i promiskuitetne nastavnice, kadar koji konzumira drogu i to ne skriva, pripadnike sekti, nastav ... više nice koje svojim oblačenjem daju loš primer svojim učenicama, nastavnice koje se ponašaju kao tinejdžerke i time ruše svoj kredibilitet kod tih istih učenika i sl. Posle kažemo da nam deca ne valjaju. Kako ih vaspitavaju u školi i čime ih mediji bombarduju, deca su nam zlatna.

  0 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Austrija je blizak i odan pristalica Srbije na putu ka EU Sebastijan Kurc šef austrijske diplomatije

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!