Bora Drljača šetao s gejevima!

Pevač podržao paradu u Beogradu

Bora Drljača šetao s gejevima!

Stars -
Dok sam bio mlađi i trenirao fudbal, često sam sedeo s njima, a oni su mi se nabacivali: „Uuu, al’ ste vi zgodni, kakve noge imate“

Ponosno!Bora Drljača juče je u Beogradu podržao homoseksualce! Pevač se, doduše, slučajno zatekao u Knez Mihailovoj ulici, u kojoj je održana mini gej parada, ali je zato, kada je saznao šta se dešava, prošetao sa njima čuvenom beogradskom ulicom.- Bio sam sa njima. Što da ne?! Išao sam u šetnju posle duže vremena i video neku gužvu i dosta policajaca. Onda su mi rekli da se održava gej parada. Baš je bilo lepo! Šetnju sam nastavio sa njima - otkriva za Kurir raspoloženi Bora Drljača.Pevač dodaje da na pripadnike LGBT gleda kao na sasvim normalne osobe i da nema nikakvih predrasuda prema njima.- Znate šta, kada pogledate te ljude, za malo koga od njih biste rekli da je gej. Uopšte ne izgledaju tako! I ja sam, dok sam bio mlađi i trenirao fudbal, išao po tim kafanama i sedeo sa njima. I da vam kažem, nabacivali su mi se! Pričali su mi: „Uuu, al’ ste vi zgodni, kakve noge imate“! Oni su vrlo fini ljudi, intelektualci - naglašava Drljača.Bora se osvrnuo i na to da homoseksualci dobro prolaze u svetu, kao i oni koji se sa njima druže.- Mogu vam reći da je gej lobi opasan lobi. Pazite, na primer, u Americi ako hoćete da dobijete papire - venčajte se sa gejem. Tako se to najbrže radi. Neki ljudi čekaju i po 10 godina, a oni koji su sa gejem to odmah srede. Mnogo su, bre, jaki - zaključuje Bora.

Gejevi juče u centru Beograda
Gejevi juče u centru Beograda

Stojanoviću prete smrću na FejsbukuIzvesni Miloš Ratković juče je na Fejsbuku pretio Bobanu Stojanoviću iz udruženja Kvirija.- Ti si mrtav za jedan sat zbog ovoga, mamu ti jebem nenormalnu, letiš u vazduh, pederčino! - napisao je na Bobanom profilu ispod teksta o jučerašnjoj paradi..Stojanovića to nije zabrinulo.- Ovakve pretnje su deo naše svakodnevice. I ovaj, kao i svaki prethodni slučaj, prijavićemo policiji. To su pretnje koje idu u prazno i nema dokaza da su napadi na ulici na bilo koji način povezani s negativnim komentarima na Fejsbuku - rekao je Stojanović za Kurir.(Z. N.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track