BORINA BIVŠA ŽENA: Razveli smo se u utorak u 13!
Foto: Nebojša Mandić

Aleksandra nije želela da iznosi detalje

BORINA BIVŠA ŽENA: Razveli smo se u utorak u 13!

Stars -
Aleksandra nije želela da detaljiše oko razloga zbog kojih su okončali brak, kao ni Borino otkriće da u Sloveniji ima novu devojku

Bora Đorđević (61) nedavno je otkrio da se razveo od 28 godina mlađe supruge Aleksandre, ona je samo potvrdila njegove reči, dodavši da su se konačno rastali u utorak u 13 časova.

I pored naših mnogobrojnih pitanja, Borina bivša žena nije želela da detaljiše oko razloga zbog kojih su okončali brak.

"Sve je istina, razveli smo se. Dešava se, šta mogu drugo da kažem, završeno je među nama. Razveli smo se u utorak u 13 časova, i to je sve što ću vam reći. Svako sada ide na svoju stranu. Nemam više nikakav komentar i neću govoriti o detaljima razvoda", ispričala je Aleksandra, koja nije želela da komentariše ni Borino otkriće da u Sloveniji ima novu devojku.

"Zaista se nikad nisam bolje osećao, non-stop sam na relaciji Srbija-Slovenija, postoji žena u Sloveniji koja mi je ukrala srce! Kad nismo zajedno, ne silazim sa telefona. Zaljubljen sam, nemam šta da krijem, neka zna ceo svet", iskren je bio Bora u jednoj televizijskoj emisiji. Inače, Bora i Aleksandra su se upoznali 2007. godine u Americi, gde je on bio na turneji.

Njihova ljubav je bila turbulenta, te su nekoliko puta raskidali, a u jednom trenutku je Bora upolovio u vezu sa izvesnom Kaćom. Međutim, kada je Aleksandra došla u Srbiju, Bora je ostavio Kaću i vratio se ženi sa kojom se venčao 2009. godine.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track