BORIS I MARKO MENADŽERI: Zorica otvara kafanu sa farmerima!
Foto: Dragan Kadić

Privatni biznis

BORIS I MARKO MENADŽERI: Zorica otvara kafanu sa farmerima!

Stars -
Za atmosferu biće zaduženi Katarina Grujić i Slobodan Đurković

Poznata pevačica Zorica Marković vraća se svom starom biznisu, a to je ugostiteljstvo, ali ovoga puta kafanu otvara sa Markom Vukotićem i Borisom Stamenkovićem.

Naime, folkerka je angažovala farmere da budu menadžeri novog objekta koji će otvoriti 31. januara, a za atmosferu biće zaduženi Katarina Grujić i Slobodan Đurković. Ovo je jedan od dokaza da su farmeri ostali u dobrim odnosima i posle rasprava i svađa koje su imali.

"Zorica je na nagovor pijatelja odlučila da opet otvori kafanu, jer ona zaista ume da se bavi tim biznisom, ume sa narodom. Kako joj ovaj projekat ne bi oduzeo mnogo vremena, rešila je da angažuje Marka i Borisa, koji će joj pomagati i organizovati posao, a za atmosferu će se pobrinuti Sloba i Kaća, jer je ona oduševljena kako oni pevaju. Naravno, i Zorica će pevati kao što je i do sada radila, kako bi učinila svojim gostima", priča nam izvor blizak.

"Tačno je da otvaram kafanu „Perla“, biće to dobra priča, kao i sa prethodnim lokalom koji sam držala. Marko i Boris su mladi i lepi momci, i treba im pružiti šansu. Što se muzike tiče, svako veče će neko pevati, a istina je da su tu i Sloba i Kaća", rekla nam je pevačica.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track