Boris Tadić se razvodi!

Vidimo se u nekom drugom filmu

Boris Tadić se razvodi!

Politika -
Tatjana Tadić nedavno je napustila svog supruga i sa decom se preselila kod roditelja

BEOGRAD - Loš period.Osim što je izgubio na izborima za predsednika Srbije, ali i bitku u sopstvenom DS, Boris Tadić doživeo je još jedan, lični poraz. Prema saznanjima Kurira, njegova supruga Tatjana odlučila je da više ne živi sa njim i sa decom se preselila kod svojih roditelja.

- Javna je tajna da Tanja i Boris već duže vreme nisu u odnosu kao ranije i ceo grad priča o tome. Ipak, sad je to zaista ozbiljno, čak toliko da je Tatjana sa ćerkama otišla kod svojih roditelja, a namerava i da uskoro podnese i zvanični zahtev za razvod braka - otkriva naš izvor.

Do supruge Borisa Tadića juče nismo uspeli da dođemo, a poznato je da se ona vrlo retko i pojavljuje u javnosti i daje izjave. U DS Kuriru je rečeno da ova informacija nije tačna.- Boris Tadić živi sa svojom decom. Po gradu se svašta priča, ali naravno da nije tačno da se razvodi - rekli su nam u Demokratskoj stranci.

Podsetimo, Tadić je svoju sadašnju suprugu Tatjanu upoznao na jednoj svadbi. Sa njom se ubrzo nakon razvoda od prve supruge Veselinke i venčao. Iz braka sa TatjanomTadić ima dve ćerke.

Ko je Tatjana Tadić

Supruga Borisa Tadića Tatjana, rođena Rodić, poreklom je iz Knina i po obrazovanju je inženjer građevine. Prema nekim navodima iz medija, Tadićeva je ranije imala privatnu firmu, ali se poslednjih godina potpuno posvetila odgajanju dve ćerke koje ima s Borisom. Tatjana se retko pojavljivala u javnosti tokom mandata svog supruga.Prva supruga monahinja

Veselinka Zastavniković, poreklom iz Osjeka, razišla se od Borisa Tadića 1997. godine. Nakon pet godina zamonašila se i dobila monaško ime Irina. Danas živi u manastiru u Peći. Prema navodima štampe, Veselinka je bila veoma lepa žena, a sa Borisom je imala skladan i srećan brak. Tadić je prodavao knjige, a Veselinka lutke koje je sama pravila.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track