Borko Stefanović poručio Tadiću, Čedi i Dinkiću: Ne trebate nam vi već vaši kadrovi!
Foto: Fonet

Stara priča iz DS

Borko Stefanović poručio Tadiću, Čedi i Dinkiću: Ne trebate nam vi već vaši kadrovi!

Politika -
Stefanović je poručio liderima ove tri stranke da su im vrata za saradnju sa Demokratskom strankom zatvorena. Neizvesno je kako ce na ovo reagovati Pajtić, koji je, predstavljajući svoj program, upravo insistirao na okupljanju drugih stranaka oko DS

BEOGRAD - Tek što se novoizabrani predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić založio za tešnju saradnju sa drugim opozicionim strankama, pa i sa Borisom Tadićem i njegovim NDS, oglasio se Borko Stefanović, koji je takodje od pre tri dana novoizabrani potpredsednik DS. On je poručio Borisu Tadiću, Čedi Jovanoviću i Mladjanu Dinkiću da oni nisu potrebni Demokratskoj stranci.

Naime, reagujući na pitanje jednog tviteraša kako komentariše najavu svog lidera Bojana Pajtića da će se intenzivirati saradnja sa NDS i Borisom Tadićem, Stefanović je odmah reagovao:

" O tome će se tek raspravljati. Sigurno je da nam trebaju mnogi ljudi koji su tamo, ali nikako lideri. Kao i za LDP i URS".

Prakticno, time je Stefanović poručio liderima ove tri stranke da su im vrata za saradnju sa Demokratskom strankom zatvorena. Neizvesno je kako ce na ovo reagovati Pajtić, koji je, predstavljajući svoj program, upravo insistirao na okupljanju drugih stranaka oko DS.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track