BOSANSKI BROD: Uhapšen serijski bombaš!
Foto: Kurir

Lisice na ruke

BOSANSKI BROD: Uhapšen serijski bombaš!

Crna Hronika -
Privedeni se tereti da je bacio ručnu bombu nedalkeo do šetališta, kao i za bacanje ručne bombe da dva ugostiteljska objekta

BOSANSKI BROD - Policija iz Bosanskog Broda uhapsila je muškarca iz tog grada zbog sumnje da je u proteklom periodu aktivirao više ručnih bombi, mahom u ugostiteljskim objektima.

Uhapšeni M.D. se sumnjiči da je počinio tri krivična dela vezana za nedozvoljenu proizvodnju i promet oružja ili eksplozivnih materija, prenela je Fena.

Kako je precizirano, postoji osnov sumnje da je juče ujutro aktivirao ručnu bombu nedaleko od šetališta u koritu reke Save, koje je zbog niskog vodostaja suvo.Prilikom uviđaja su na licu mesta pronađene još dve neaktivirane ručne bombe.

Uhapšeni se sumnjiči i da je 11. aprila bacio u ugostiteljski objekat "Akva" ručnu bombu koja se nije aktivirala, kao i da da je u jutarnjim satima 30. decembra 2013. godine aktivirao dve ručne bombe u ugostiteljskom objektu "City kafe".Nad M.D. je u toku kriminalistička obrada, saoštio je Centar javne bezbednosti Doboj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track