Bošković: Malo nedostajalo za novi podvig

Selektor žali

Bošković: Malo nedostajalo za novi podvig

Ostali sportovi -
Srbija je u poslednjem napadu na meču imala šansu za produžetak, ali, do tada najbolja igračica, Biljana Filipović nije uspela da postigne gol

BEOGRAD - Selektor rukometašica Srbije Saša Bošković rekao je posle poraza od Crne Gore u polufinalu Evropskog prvenstva da mu je žao što ekipa nije napravila još jedan podvig i istakao da je presudila nešto slabija igra u odbrani.

"Imali smo veliku želju, šteta što nismo napravili još jedan podvig. Protivnik je iskoristio našu slabu odbranu, imale su više sreće, a na kraju nismo pogodili poslednji šut. Idemo dalje, treba spremiti ekipu za sutrašnju utakmicu", rekao je Bošković.

Njegova ekipa je u polufinalu Evropskog prvenstva izgubila od Crne Gore sa 27:26. U duelu za bronzanu medalju, Srbija će sutra igrati protiv Mađarske.

"Sutra ćemo opet pružiti maksimum, kao i večeras. Nadam se da ćemo uspeti da povratimo devojke i ponovimo dobre partije", dodao je Bošković.

Srbija je u poslednjem napadu na meču imala šansu za produžetak, ali, do tada najbolja igračica, Biljana Filipović nije uspela da postigne gol.

"Volela bih da nisam dobro igrala, a da smo prošli. Šta je tu je, samo da se smirimo i što bolje spremimo da uzmemo bronzu. Zaslužile smo barem bronzu. Očekivala sam finale, samo mi znamo šta smo prošle, međutim, ovaj put Crnogorke su bile jače", rekla je Filipovićeva kroz suze.

Selekcija Crne Gore će u sutrašnjem finalu igrati protiv Norveške.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track