Bošković: Spremni smo

Bitka za finale EP

Bošković: Spremni smo

Ostali sportovi -
Potpuno spremni ćemo dočekati utakmicu koja pobedniku obezbeđuje medalju - rekao je Bošković

BEOGRAD - Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Saša Bošković izjavio je danas da je ekipa potpuno spremna za sutrašnji polufinalni meč šampionata Evrope protiv Crne Gore i pozvao navijače da ispune Kombank arenu i pomognu našim reprezentativkama da ostvare istorijsku pobedu.

On je istako da će sa rukometašicama danas detaljno analizirati igru sutrašnjih protivnica, a ekipa će imati još dva treninga, da bi se uvežbale neke varijante za polufinalni duel.

U svakom slučaju, potpuno spremni ćemo dočekati utakmicu koja pobedniku obezbeđuje medalju, rekao je Bošković.

On nije želeo da komentariše činjenicu da će sutra za Crnu Goru igrati nekoliko naših bivših reprezentativki, koje su odlučile da promene federaciju.

Spremamo se kao za svaku drugu utakmicu i uveren sam da će devojke ući u meč razmišljajući samo o sportu. Sa drugim stvarima ih niko neće opterećivati, niti za to ima potrebe. U ekipi Crne Gore ima Srpkinja, ali sve je to sport, rekao je Bošković.

Na pitanje odakle će nam sutra pretiti najveća opasnost, Bošković kaže da je to teško reći, jer se radi o odličnoj ekipi, olimpijskom vicešampionu i opasnost će pretiti sa svih strana.

U prethodnim utakmicama srpske rukometašice su se dosta potrošile, a Bošković je uveren da će imati snage za sutrašnji duel.

Sigurno imamo snage da iznesemo još jednu utakmicu kako valja. Hoćemo da ponovimo dobru odbranu, kao protiv Francuske, a potrudićemo se da ispravimo greške u napadu koje su bile plod velike želje, rekao je Bošković.

Utakmica Srbija - Crna Gora na programu je sutra od 17 časova. Pre toga, od 14,30 u prvom polufinalu sastaće se Norveška i Mađarska.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track