Boston: 63 osobe i dalje u bolnici, 12 u kritičnom stanju
Foto: Fonet

Boston: 63 osobe i dalje u bolnici, 12 u kritičnom stanju

Planeta -
Američki Federalni istražni biro (FBI) trebalo je da održi konferenciju za novinare, na kojoj bi izašao sa novim podacima o tome kako napreduje istraga, ali je ona otkazana bez obrazloženja

BOSTON - Bolnice u Bostonu još uvek pružaju medicinsku negu za 63 osobe povređene u preključerašnjem bombaškom napadu u tom gradu, od kojih je 12 i dalje u kritičnom stanju, prenosi televizija Ej-Bi-Si (ABC).

Američki Federalni istražni biro (FBI) trebalo je pre pola sata da održi konferenciju za novinare, na kojoj bi izašao sa novim podacima o tome kako napreduje istraga, ali je ona otkazana bez obrazloženja.

Prethodno je televizija Si-En-En demantovala svoju raniju vest da je FBI uspeo da otkrije identitet osobe koja je ostavila ranac sa bombom na bostonskom maratonu i da je on uhapšen.

Iako su pre nekoliko sati javili da je osumnjičeni uhapšen, Si-En-En je kasnije saopštio, pozivajući se na tri različita izvora, da niko do sada nije uhapšen.

Takođe, demantovali su raniju vest da je ta osoba identifikovana, sem što FBI raspolaže fotografijama i snimcima sa lica mesta.

U bombaškom napadu u Bostonu, koji se dogodio u ponedeljak, tri osobe su poginule, a više od 180 je povređeno.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track