BRAVO MLADENCI: Bračni par iz Kragujevca novcem od svadbe kupio vodu i hranu za ugrožene!
Foto: Thinkstock

Na svadbi bilo 300 zvanica

BRAVO MLADENCI: Bračni par iz Kragujevca novcem od svadbe kupio vodu i hranu za ugrožene!

Politika -
Mladenci Nikola i Ljiljana Marković su od novca koji su na poklon dobili od svatova kupili hranu i vodu i preko kragujevačkog Crvenog krsta poslali ugroženima.

Mladenci Nikola i Ljiljana Marković iz Kragujevca svadbu su posvetili ugroženima od poplava. Na dan venčanja pokazali su svoju humanost. U za njih najsrećnijem danu nisu zaboravili na sunarodnike ugrožene od poplave, pa su odlučili da pomognu donirajući vodu i hranu od novca koji su dobili kao poklon na svadbi.

Prvo su, pred matičarem rekli “da” i odmah se obratili gostima i pozvali ih da se pridruže humanitarnoj akciji prikupljanja pomoći ugroženim sunarodnicima.

Svatovima se preko mikrofona obratio mladoženja Nikola Marković

"Hvala što ovaj trenutak delite sa nama, ali mi ne možemo da ne mislimo na naše sunarodnike u krajevima koje je zadesila poplava, i sve vas pozivam da se uključite u akciju pomoći ugroženima, da javite vašim prijateljima i rođacima, sa molbom da se i oni uključe i pomognu", kazao je mladoženja svojim svatovima.

Na svadbi je bilo preko 300 zvanica, gotovo da niko od njih nije bio ravnodušan. Mladenci Nikola i Ljiljana Marković su od novca koji su na poklon dobili od svatova kupili hranu i vodu i preko kragujevačkog Crvenog krsta poslali ugroženima.

(Ikragujevac.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track