BRAVO ŠOU: Pink zasenio i čuveni Rai uno!
Foto: Kurir Štampano

Gledaoci na Balkanu oduševljeni

BRAVO ŠOU: Pink zasenio i čuveni Rai uno!

Stars -
Premijera zabavne emisije sa Cecom, Draganom Mirković i odličnom glumačkom ekipom pobrala fantastične kritike publike
1 / 3 Foto: Kurir Štampano

Aplauzi za sve.Masovne pohvale Željku Mitroviću i celokupnoj produkcijskoj ekipi TV Pink stižu sa svih strana nakon premijernog emitovanja emisije „Bravo šou“. Da je emisija urađena savršeno, govore i piplmetri, jer je rejting prelazio 16 odsto, a udeo u gledanosti je u periodu od 21 do 22 časa bio 35 odsto.

Bravurozni... Seka Sablić i Branislav Lečić
Bravurozni... Seka Sablić i Branislav Lečić

Telefoni se usijaliOva emisija je uspela da u tom delu prestigne čak i neprikosnovenu seriju „Sila“. Ogromno interesovanje vladalo je u javnosti poslednje dve sedmice a velika očekivanja ispunila su se u petak uveče, kad su na sceni zablistale glumačke legende Jelisaveta Seka Sablić, Branislav Lečić, Vlasta Velisavljević, Ljiljana Stjepanović, kao i mlađi glumci poput Miloša Vlalukina.

Prezadovoljan... Željko Mitrović
Prezadovoljan... Željko Mitrović

Kako saznajemo, nakon emitovanja emisije telefoni na Pinku su se usijali. Svi su zvali da čestitaju na fantastičnoj emisiji, koja je uspela da Srbiju produkciono stavi u ravan s velikim evropskim TV stanicama.- Ovo je zahtevniji i produkciono bolje realizovan spektakl od šou-programa koji simbolizuju italijanski Rai uno - rekao je jedan od gledalaca.Telefoni su se usijali i vlasnicima Pink imperije Milici i Željku Mitroviću.

Presvlačila se četiri puta... Ceca
Presvlačila se četiri puta... Ceca

Stiže novi šou- Pokazali smo da će estrada ubuduće morati više da vodi računa o svom scenskom nastupu jer je televizija pre svega vizuelni medij. Samo pravi profesionalci i ljudi s najvećim hitovima imaće mesto u našem programu, a glumačka podela vremenom će postati još jača. Imaćemo i sjajne epizodiste, koji će biti poseban minjon ovakvog programa. U pripremi je još jedan šou-program, koji će se emitovati ponedeljkom u 21 čas, a odlikovaće ga dobra zabava - saopštio je Darko Popović, savetnik Željka Mitrovića za program.

HandanovićPOSTAJE MUZIČKI UREDNIKKompozitor i aranžer Damir Handanović imenovan je za novog muzičkog urednika Pinka i „Siti rekordsa“. On je ime na srpskoj estradi stekao saradnjom s brojnim pevačima, a na nedavno održanom Pink mjuzik festivalu imao je čak pet kompozicija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track