#BRAVO_TVITERASI: Spasli više od 1.500 života!
Foto: FOTO WEB KURIRA

Svaka čast!

#BRAVO_TVITERASI: Spasli više od 1.500 života!

Srbija -
Sve najvažnije informacije prošla su kroz njihove ruke. Da nije bilo njih, za mnoge akcije i za mnoge nestale, nikada se ne bi saznalo

Kurir se zahvaljuje tviterašima i celokupnoj tviter zajednici koja je svojim nesebičnim angažovanjem pomogla ugroženima u poplavama koje su ovih dana pogodile u Srbiju.

Prema nekim informacijama zaslugom tviteraša spaseno je više od 1.500 života.

Tviteraši nisu znali za umor.

Sve najvažnije informacije prošla su kroz njihove ruke. Da nije bilo njih, za mnoge akcije i za mnoge nestale, nikada se ne bi saznalo. Oni su pomogli da naša redakcija dođe do korisnih informacija koje su u tom trenutku bile važne za sve naše građane, posebno za one najugroženije.

Tviteraši su danonoćno javljali gde se mogu doneti neophodne stvari - odeća, obuća, sredstva za ličnu higijenu, hrana, voda..

Tviteraši su iz minuta u minut javljali gde je potrebno dodatno angažovanje volontera kako bi se organizovala bolja bezbednost u kritičnim područijima.

Tviteraši su svakoga dana širili informacije gde evakuisani mogu da se smeste na sigurno i ko sve nudi privremeni smeštaj za ugrožene.

Tviteraši su napravi sajtove nestali.rs. i poplave.rs kako bi se sve najbitnije informacije došle pravovremeno do svakog kutka Srbije.

Nesebičnu pomoć pružili su i radio amateri koji su svakog dana bili jedna od najvažnijih karika u prenosu

HVALA VAM!

Za sve korisnike androida i iOS na ovom linku se nalazi mapa punktova gde možete odneti pomoć za ugrožene kao i najnovije tvitove #poplava

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja