Brena se sprema za doček 2013. godine

Stars

Folk zvezda u TC „Ušće“ isprobala pantalone od 6.000 dinara i džemper od 4.000 dinara, koje bi možda nosila za Novu godinu

Lepa Brena, zoom

Bez kompleksa!
Lepa Brena juče po podne bila u šopingu u TC „Ušće“, gde je u jednoj radnji isprobala šljašteće pantalone od 6.000 dinara i džemper od 4.000 dinara, ali i merkala crnu providnu košulju!

Paparaco Kurira se, kao i obično, našao u pravom trenutku na pravom mestu i ovekovečio kako se folk zvezda sprema za doček 2013. godine, koji će pevajući proslaviti u „Geneks impuls holu“!

- Brenin suprug Boba je sve organizovao, a to će biti jedno gala veče, uz obilje hrane i pića... Sve će to zadovoljiti i najprefinjenije ukuse, a pored Brene u novogodišnjoj noći nastupiće Nenad Cvijetić i Boris Režak - saznaje Kurir.

Ono što je takođe zanimljivo jeste da će se dva dana pre Nove godine, odnosno 29. i 30. decembra, na istom mestu održati svojevrsno zagrevanje, a goste će zabavljati Mira Aleksić, Ivana Pavković, Mišel Gvozdenović, Milenijum bend, trubači, Blek pantersi, Slobodan Vasić i Vanja Mijatović.

(M. V.)

Lepa Brena juče u TC „Ušće“ zoom Lepa Brena juče u TC „Ušće“
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (7)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • mirella

  mirella

  Pa zato žena i ima svega i svačega, jer nema kompleks da se zna u javnosti da garderoba koju kupuje nema još jednu nulu na kraju cene. I zato svaka joj čast. A ne kao neke paćenice sa estrade, te ovo ovoliko, te ono onoliko. Ko ume bez kompleksa, a javna je ličnost izložena pritiscima, da raspolaže svojim parama onako kako smatra da je pame ... više tno, treba da ima još i više. Brena je pravo dete Titinog doba, kada se dinar dva puta merio pre trošenja, i što je najvažnije takva je i ostala, nije joj slava udarila u glavu. I da nije slavna ona bi otišla u TC Ušće i kupla te iste pantalone i taj isti džemper.

  9 Odgovori 
 • Maks

  Maks

  Normalna i jednostavna zena ! Zato i moze da bude na vrhu tolike godine :) Veliki pozdrav!!!

  3 Odgovori 
 • Jelena

  Jelena

  Pantalone od skoro 100 dolara I bluza od 50.Pa, to je za neke nase kvazi pjevaljke sica.Breno, skromna si.

  1 Odgovori 

Poslednji komentar

 • Jelena

  Jelena

  Pantalone od skoro 100 dolara I bluza od 50.Pa, to je za neke nase kvazi pjevaljke sica.Breno, skromna si.

  1 Odgovori 

Najčitanije

Facebook

Izjava dana

Ponuđeno nam je mesto vicepremijera, ali nismo prihvatili jer nismo spremni na tu vrstu obaveza Ištvan Pastor

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!
Na vrh