BRUKA: Crvena zvezda poražena od drugoligaša Sloge iz Petrovca na Mlavi
Foto: Crvenazvezdafk.com

Neslavan početak 2014.

BRUKA: Crvena zvezda poražena od drugoligaša Sloge iz Petrovca na Mlavi

Fudbal -
Jedina dobra vest po tim sa Marakane sa ove utakmice jeste činjenica da se posle osam meseci vratio Darko Lazović i da je pokazao da je povreda prošlost

BEOGRAD - Fudbaleri Crvene zvezde neslavno su započeli pripreme za prolećni deo sezone.

Izabranici Slaviše Stojanovića poraženi su na "Marakani" u prijateljskom meču od trećeplasiranog tima drugoligaškog karavana Sloge iz Petrovca na Mlavi sa 1:0 (0:0).

Jedini gol na meču viđen je u 73. minutu kada je golman domaćina Miloš Vesić katastrofalno pogrešio. Čuvar mreže crveno-belih poigravao se ispred svog gola, napadač Sloge Atanasijević oduzeo mu je loptu i pogodio mrežu.

Zvezda je tokom meča imala dosta prilika, ali nijednu nije uspela da iskoristi.

Jedina dobra vest po tim sa Marakane sa ove utakmice jeste činjenica da se posle osam meseci vratio Darko Lazović i da je pokazao da je povreda prošlost."Rezultat je uvek bitan. Imali smo dosta prilika za pogodak, ali nismo uspeli da ih realizujemo. Pored rezultata, najvažnije je bilo da se uverimo u kakvom je fizičkom stanju ekipa. Za prethodnih osam dana uspeli smo da odradimo sve što smo planirali. U ponedeljak putujemo u Sloveniju na prvi deo priprema i nastavljamo sa žestokim radom", rekao je Slaviša Stojanović koji je posebno istakao dobru igru povratnika Darka Lazovića.Lazović je rekao da je presrećan povratkom na teren."Osećao sam se dobro u igri i nisam osetio nikakav problem. Mislim da nemam strah nakon povrede, tačnije ne osećam ga, ali postoji mogućnost da u podsvesti postoji. Do početka sezone ima dosta vremena da otklonim i to. Mislim da imamo odličnu ekipu. Tokom treninga prethodnih meseci uverio sam se da imamo veliki potencijal. Možda sam mogao i krajem jesenje polusezone da se vratim u takmičarsku ekipu, međutim, nisam želeo ništa da rizikujem. Još uvek nisam maksimalno fizički spreman, ne bi bilo dobro ni da jesam, jer je pripremni period tek počeo. Do 23. februara i prve utakmice sa Javorom verujem da će sve biti u najboljem redu. Još nisam pričao sa trenerom na kojoj poziciji me vidi, ali tokom priprema kroz utakmice će sve biti jasnije", zaključio je Lazović.Sastav Crvene zvezde

Prvo poluvreme: Rajković, Mijailović, Krneta, Martinović, Lazić, Jokić, Milijaš, Pečnik, Milunović, Mihajlović, Dauda.Drugo poluvreme: Vesić, Petković, Nenadić, Arauho, Omega, Gogić, Kovačević, Đuričković, Lazović, Ožegović, Onjilo.Trener: Slaviša StojanovićSloga PM: Milinović, Popović, Stević, Radovanović, Stanisavljević, Stojanović, Misić, Đorđević, Apija, Planić, Anastastijević.

Rezerve: Rumenić, Stojaković, Đorđević, Lepojević, Melvin, Zorica, Rakićević, Misimović, Cukić, Denić, Mitić, Dojčinović.

Trener: Nenad Vanić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track