BRUKA I SRAMOTA: Rijaliti skandali koji su obeležili 2013.

Zvezde kratkog fitilja

BRUKA I SRAMOTA: Rijaliti skandali koji su obeležili 2013.

Stars -
VIP rijaliti programi ostaće upamćeni po provokacijama i svađama koje su prerasle u fizičke obračune

Najgledaniji rijaliti programi u kojima učestvuju poznate ličnosti šokiralu su što izjavama i postupcima. U godini koja je za nama imali smo prilike da pratimo VIP Velikog brata, Farmu 4 i Farmu 5 i da budemo svedoci krajnje skandaloznog ponašanja poznatih.

Svađe, vređanja i psovke, polivanje vodom i fizičke obračune gledali smo u udarnim terminima.

Ovogodišnji Veliki brat ostaće upamćen, ne po pobedniku, već po tuči devojaka. Svađe između Ivane Stamenković Sindi, nekadašnje modelsice, i Nevene Miličević, manekenke, završila fizičim obračunom posle kog je Nevena napustila Kuću. Sukob dve dame nastao je, između ostalog, zbog bivšeg dečka i celulita.

http://www.youtube.com/watch?v=MDeF4HaTBPc

Ni na imanju u Lisoviću u 2013. nije prošlo bez incidenata.

Zorica Marković je nakon bezbroj uvreda na račun Stanije Dobrojević, starletu udarila limenkom od piva po glavi i vukla za kosu. Nakon svađe i fizičkog kontakta, zadruga je odlučila da izbaci Zoricu s imanja.

http://www.youtube.com/watch?v=H7TJqJpovs4

Tuča Vesne Rivas i Goce Božinovske usledila je nakon niza uvreda koje su njih dve razmenile. Jedna drugoj su se unosile u lice, a zatim je Goca Božinovska pošto je pretrpila žestoke uvrede, krenula da hvata Vesnu za miom.

"Lepotice, ti sa miomima, idi operiši to...", Goca nije ni stigla da završi rečenicu, kad je Vesna udarila prvo desnom pesnicom, a zatim je počupala za kosu! Pevačice su diskvalifikovane, ali su potom, na zahtev publike, vraćene na imanje.

http://www.youtube.com/watch?v=R0A9kf2Bmyk

Nakon skandaloznih sukoba ženske populacije sa estrade, u Farmi 5 su muškarci "ukrstili koplja".

Miki Đuričić napao je di-džeja Marka Vanilu dok je spremao doručak samo za sebe, udario ga i pocepao mu majicu. Prva rijaliti zvezda se izvinio manekenu posle pola sata, koji mu je oprostio udarac.

http://www.youtube.com/watch?v=yNMvNh3MPm4

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track