BRUTALNO: Zbog voznog reda pretukao železničare električnim kablom!

Železnička stanica Stara pazova

BRUTALNO: Zbog voznog reda pretukao železničare električnim kablom!

Crna Hronika -
Za sad nepoznata osoba napala je železničare u službenim prostorijama "Železnica Srbije", brutalno ih pretukla i nanela teške telesne povrede

BEOGRAD - Otpravnik vozova i mašinovođa pretučeni su ektričnim kablom danas oko 14 sati, u železničkoj stanici Stara Pazova, a napadač još nije uhvaćen.

Mašinovođa je odvezen u bolnicu sa težim povredama glave, dok otpravnik ima povrede ruku.

Kako se navodi u saopštenju, za sad nepoznata osoba napala je železničare u službenim prostorijama "Železnica Srbije", brutalno ih pretukla i nanela teške telesne povrede dok su obavljali svoje radne zadatke.

Nepoznati napadač pre toga je ušao u službene prostorije železničke stanice Stara Pazova i zatražio informacije o saobraćaju vozova.

"Železnice Srbije" prijavile su napad MUP-u, koji je započeo istragu. Kako se navodi, železnice imaju i video snimak koji će ustupiti policiji kako bi počinilac bio uhvaćen što pre.

"Železnice najoštrije osuđuju napad na svoje zaposlene, zahtevaju hitnu akciju državnih organa na pronalaženju napadača i njegovo najstrože kažnjavanje", navodi se u saopštenju.

Najavljeno je i da će železnice preduzeti sve zakonske mogućnosti da sačuvaju bezbednost i dostojanstvo svojih zaposlenih i da im omoguće da obavljaju radne zadatke bez straha od ovakvih ili sličnih napada.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track