BRZO U TERETANU: Zgodni muškarci brže dovode žene do orgazma

Sex

Što žena svog partnera doživljava dominantnijim, muževnijim i fizički zgodnijim, to je veća verovatnoća da će doživeti orgazam, pa su veće šanse i za trudnoću

seks, crnac,

Žene koje smatraju da su njihovi partneri privlačni po opšim društvenim standardima, kao i muževniji i dominantniji znatno češće doživljavaju vrhunac u postelji, pokazala je studija Univerziteta u Pensilvaniji. Prema njoj, muževnost i fizička privlačnost partnera diktira učestalost ženskih orgazama, piše Dejli mejl.

To potvrđuje teoriju da ženski orgazam ima evolucijsku svrhu, a to je da intenzivira želju žena za seksom i time povećava mogućnost trudnoće.

Ženski orgazam pokazatelj je odabira najboljih gena za stvaranje potomstva, a osobine alfa mužjaka poput samopouzdanja, dominantnosti i dobrog izgleda najbolji su pokazatelj dobrih gena", profesor Dejvid Puts. U studiji na 110 parova žene su procenjivale privlačnost partnera i potom beležile koliko često doživljavaju orgazam. Rezultati su pokazali da što žene svog partnera doživljavaju muževnijim i atraktivnijim drugim pripadnicama svog spola, to češće doživljavaju orgazam istovremeno sa s partnerom, čime povećavaju šanse za trudnoću, prenosi naučni časopis Evolucija i ljudsko ponašanje.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Tagovi

Komentari (10)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • ZK

  ZK

  Ma treba da bude i baja u krevetu.....

  23 Odgovori 
 • ZK

  ZK

  Gde li su ti lepotani , da ih vidim ? :))

  22 Odgovori 
 • LALA

  LALA

  Džaba pločice, česma je bitna .

  21 Odgovori 

Poslednji komentar

 • LALA

  LALA

  Brinete se za cesmu ,zar ne ?.
  Postoje dva dana u nedelji oko kojih i zbog kojih
  ne brinem .Jedan od tih dana je juce , a drugi o
  kojem ne brinem je sutra .

  -1 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Verovatno je Euleks bolji od prištinskih sudija, ali svakako nije bolji od srpskih sudija Marko Đurić direktor Kancelarije za KiM

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!